Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Energia

kudłate?

Polecane posty

tak jest! Energy - ołówek w rękę qrcze - kulki na razie odstaw prosze narysowac źrenicę oka pdnieconego mężczyzny zeskanowac i przesłać do mnie na maila:D rozpoczynamy studia zaoczne z rysunku,specjalność -Anatomia stosowana :classic_cool:

czy mogę użyć cyrkla? przepraszam, znów te ostre narzędzia :) nie znałam się od tej strony :O zazwyczaj bywam Dobra...

Qrcze, Ty wiesz czego mi trzeba :) Modela Kocur, zrób zdjecie źrenicy podnieconego mężczyzny, zeskanuj i wyślij mi na maila :)

tylko luxna ręka,zadnych cyrkli zajęcia z modelem sa przewidziane od 3 lekcji i nie ma zdjęcia oka tylko fota ust :-p interesuje?

Energy ten facet to normalnie rakieta jeszcze lekcji nie było a już egzamin każe zdawać ;)

jesli teorie połączymy z praktyką to wtedy sam kurs i egzamin ma sens qrcze- nie rakieta tylko odpowiedzialny i sumienny wykładowca :-p

bo to Energy był plagiat a nie praca własna :D:D ale myślę ze zaliczyłby Ci pan psor gdybyś przyznała że to buziak ;)

nie załamać,nie załamać tylko ksiązka w ręke dziś i poczytać jutro zamienisz ksazke na olówek,narysujesz ładnie wszystko i będzie cacy :D

a bedzie mogła poprzygryzać ołówek?? tak troszkę z nerw....rozumiesz kocur??;)

taaaaa...tak jak najbardziej :D i olówek przygryzać i język wysuwać figury...nie będą aż tak skomplikowane :-p w gabinecie nie ma na to warunków :classic_cool: co innego przy korepetycjach :-p dojeżdżam do ucznia - bezplatnie ;)

w biurze nie ma warunków??? ehhhh tam to dopiero sa warunki....no i przyrzadów ołówkopodobnych masa ;)

tylko tak pro forma powiedzialem...z tym płaceniem :D przyrżadów może i dość,ale drzwi zamknąć nie mozna,a to telefon dzwoni wnajmniej oczekiwanym momencie :o