Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopezo

książka dla mamy

Polecane posty

Gość lopezo

Witam, chciałbym żonie - już też przyszłej mamie :) - kupić w prezencie książkę o ciąży , dziecku , macierzyństiwe itp. Proszę wszystkie mamy o radę : jaką książkę w tym temacie polecacie ? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość 999999
ja bym tam wolala dostac od meza jakas bizuterie we wszystkich ksiazkach o ciazy i macierzynstwie jest prawie to samo dodam ze moj maz rowniez kupil mi taka ksiazka....

bardzo dobra jest \"w oczekiwaniu na dziecko\" pozniej mozna rozwinąc kolekcje o następne tomy-\"pierwszy rok zycia dziecka\" i tp.ale tez wolałabym bizuterie :)

Gość 999999
ja dostalam ksiazke Matka i Dziecko - poradnik od chwili poczecia do trzech lat :) szczerze to nie bardzo mi sie przydala...

Gość joko*
Dziewczyny maja racje. Kup zonie cos ladnego z bizuterii naprzyklad cos symbolizujacego, albo z jakas trescia wygrawerowana stosownie do tej okolicznosci.

Ja dostałam , nie od męża, ale od Teściowej książkę : \"Gry i zabawy dla niemowlaków\" Jackie Silberg. Bardzo się przydała :-), bo czasem to brakuje ciekawych pomysłów na zabawę z malo kumatym jeszcze maluszkiem :-D Chociaż myślę, że (jeśli to ma być prezent z okazji zostania mamą i tatą) lepszy byłby inny - jak ktoś wspomniał wyzej np. biżuteria, albo jakiś fajny balsam dla młodej mamy np. Mustela . Ksiażka to bardziej miły gest na imieniny, a nie z takiej wspaniałej okazji jak macierzyństwo .

Gość o matko....
a ja bardzo chciałabym dostać taką książkę od męża:)))

Idealna jest "dzieciozmagania" Kaz Cooke. Jako poradnik i jako rozrywka. Wystarczy, ze zobaczycie jak wygląda okładka a już będziecie wiedzieć w jaki stylu jest ta książka:)