Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to coś oznacza

Czy to coś oznacza ? ...

Polecane posty

Gość Czy to coś oznacza

jestem z chłopakiem 2 lata , spotykamy się dosyć często , bardzo go kocham , późne wieczory spędzamy na GG , może to wydać się wam głupie i nieistotne ale od kilku dni nastąpiła pewna zmiana tzn. zawsze na powitanie i w trakcie zasypywał mnie całusami " :* , :* , :* " , a teraz stał się jakiś dziwny po prostu czuję , że coś wisi w powietrzu , nie wiem co jest nie tak bo nie pokłóciliśmy się i zastanawiam się czy czymś go uraziłam czy on dąży do zerwania :( jak myślicie ?

Może się o coś obraził - jak dziecko, tak jak większość facetów to praktykuje i na razie tylko daje Ci odczuć zamiast wygarnąć w twarz, o co mu chodzi?

Gość mozr
moze rzeczywiscie czuje jakas uraze do ciebie i tak sie zminił a byc mzoe wchodzi w gre ktos inny i stal sie dla niebie nieczuly bo nie wie co zrobic czy ona czy ty!

Daj facetowi odetchnac,wycofaj sie,starczy tych posiadowek na gg i czulych calosow,przestraszyl sie i wycofal do swojej jaskini...nie przeszkadzaj mu teraz i czekaj cierpliwie jesli Ci na nim zalezy,powodzenia :)

Gość Czy to coś oznacza
nie mam zielonego pojęcia , no i ostatnio w ogóle ciężko nam znaleźć temat od rozmowy , po prostu się nie klei . Chciałabym jakoś ożywić te nasze rozmowy , chociaż te netowe , bo przez kilka najbliższych tygodni nie mamy możliwości żeby się spotkać :(

Proponuje zajc sie troszke przyjaciolkami,bo jak tak czesto sie z nim widujesz to pewnie od dawna nie mialas dla nich czasu,a swoje sprawy?Kursy,aerobik,masz na to czas poza chlopakiem,jesli nie ...to juz masz odpowiedz,zmeczylas go :)

Gość Czy to coś oznacza
paniprofesor chyba posłucham Twojej rady , może stałam się dla niego zbyt nudna :( ...

Gość Czy to coś oznacza
a może on podejrzewa mnie o coś ? kurcze już sama nie wiem bo czasami wyczuwam tak jakby pretensje w jego słowach , sama nie wiem albo po prostu coś sobie ubzdurałam , no nic zobaczę co z tego wyniknie .

Gość T0MIK
Hmmm co mozna powiedziec przyłączam sie do krotkiej ale chyba wlasciwej wypowiedzi ze kogos ma niestety tak to sie objawia sam wiem bo jestem facetem i niestety zdarzylo mi sie tak zachowywac pozdrawiam komiczne

Ale oczywiscie zapytac tez mozesz,cy wszystko jest w porzadku,czy nie chcesz mi czegos powiedziec,ale nie meczyc ta rozmowa rowniez i jesli nie,to zajac sie soba :)

Ale oczywiscie zapytac tez mozesz,cy wszystko jest w porzadku,czy nie chcesz mi czegos powiedziec,ale nie meczyc ta rozmowa rowniez i jesli nie,to zajac sie soba :)

Gość onanaja
A moze zapytaj go czy wszystko jest w porzadku :) jesli powie ze tak, to nie przejmuj sie takimi drobiazgami. Moze on ma jakis trudniejszy czas i po prostu humor mu nie dopisuje, nie wiem. Zapytaj go bo wymyslanie rozych rzeczy Cie zadreczy.

Gość a paniprofesor
naczytała sie różnych Wenus z Marsa i teraz cennych rad udziela o jaskiniach, wycofaniach itp. Facet albo: - ma o coś żal - poznał inną - ma dość ckliwości rodem z gg Ustal to jak najszybciej i zakończ tę sytuację