Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zosia_samosia

okrągle, jedrne posladki------ super sposob na nie

Polecane posty

Gość _zosia_samosia

czy ktos zna ten sposob:) marza mi sie taki posladki,jak to osiagnac ??? jak cwiczyc, co robic zeby jednoczesnie NIE zmniejszyc ich ??????????????????

Gość kalifonia
w necie jest duzo na ten temat

Gość _zosia_samosia
hmmm ale ja szukam jakiegos innego sposobu niz tena necie :P wszytskie przetestowalam i nici :P -kremy na mnie nie dzialaja -lodowaty prysznic powoduje gesia skorke -cwiczyc nie lubie :P

Gość kkkjjj
To pozostaje - dokleić :)

Gość adarka
albo wszczepić silikony...tudziez inne implanty

Gość _zosia_samosia
hehe nie no , musi byc jakis prosty sposob...

Gość kkkjjj
hehehehe Ty tak powaznie ? :D Nic nie robić i mieć super ? :D Jesli genetyka zawiodła , a widać zawiodła , jesli szukasz sposobu - bez ćwiczenie nie da rady .

Gość _zosia_samosia
ni eno zartuje...;) ale potrzebuje jakies jedno naprawde skuteczne cwiczenie... i zeby mnie bylo zbyt meczace :D

Gość kkkjjj
zacznij od 8 min na posladki - sa takie krążące w necie . Mozna ściągnąć . Na dzieńdobry niezła rzecz i ...... tylko 8 min dziennie . Gdzies (na kafeterii tez ) dziewczyny dawały do nich linki . Nazywa sie to 8 minute buns

Gość _zosia_samosia
widzialam to... ale nie znosze tych cwiczen :D a moze jakies zabiegi w jakiesklinice medycyny estetycznej ?

Gość ertyrt
Głębokie przysiady ze sztangą - nie ma nic lepszego.

Gość _zosia_samosia
a co zamiast sztangi ? i ile mowino wazyc ? ja waze 46 kg

Gość loore
ala nogi zrobią się masywne po tych przysiadach, proponuję callanetics. Ale zapamiętaj nie da się mieć ładnego ciała bez ćwiczeń. No może do trzydziestki (jeśli nie urodzisz dziecka) uda ci sie wyglądac jako tako, ale póxniej nie ma cudów albo cwiczysz, albo nie pokazujesz.

Gość kkkjjj
No nie moge z Tobą :D Posladki to miesień ! Nie ćwiczony bedzie zdechły i wiotki . Jesli nie lubisz 8 minutówek oki . Callanetics jest super - tylko no cóz duzo bardziej meczacy i pracochłonny ;)

Gość kkkjjj
Jest jeszcze jeden sposób napinasz miesnie posladków i utrzymujesz to napiecie kilka sekund i rozluźniasz - i od poczatku . To jest o tyle dobre ,że myjesz gary - ćwiczysz , prasujesz ,ćwiczysz - zreszta zawsze wtedy kiedy stoisz i nie masz ciekawszego zajecia ;) Tyle ,ze jest mniej wydajne od tych wysiłkowych - docelowo tez wzmacnia miesnie .

Gość jukrecja
Uda i pośladki to moja zmora, starałam się ćwiczyć i stosować diety i nic nie pomaga. Ostatnio czytałam, że dobrym sposobem jest zdecydowania się na jakiś zabieg jak z zakresu medycyny estetycznej. Czy ktoś z Was kiedyś próbował? Warto zainwestować w taki rodzaj pielęgnacji?

Gość anna-wawa1
na www.kuruj.pl jest rowniez zalozony watek jak miec piekne piersi polecam!

Gość szuszka
Jukrecja to tak naprawdę zależy od Ciebie, od tego jakie masz podejście do medycyny estetycznej. Moja koleżanka zrobiła sobie w amaya focus na pośladki i efekt był bardzo widoczny. szczególnie jeśli porównać jeden pośladek "po" a drugi "przed"/. ja się wtedy nie zdecydowałam i teraz trochę żałuje