Onaaaa 1041 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak Z rynny wyciągać pilki tenisiwe. Tylko trzeba bylo uważać by nie spaść Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocopoł napisał: A pilo się z Bolkami więziennymi ty przechera nagle porzadna paniusia Ja nie piłam z Bolkami a ty? Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie piłam z Bolkami a ty? Nie a co madko? Byli koledzy za kratami lisciki a teraz udawanie dziewuszki jedynej mondrej z Cioterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie a co madko? Byli koledzy za kratami lisciki a teraz udawanie dziewuszki jedynej mondrej z Cioterem To już z jednego kolegi się wiecej zrobiło i na dodatek pijacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 55 minut temu Se sojusznika wybrałaś, pożałować tego mozna huh nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 55 minut temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Korzystała ma rzut beretem dosłownie To że blisko nie znaczy że pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To już z jednego kolegi się wiecej zrobiło i na dodatek pijacy Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Kazdy gada z kim chce takie prawo forum. Dzięki za pozwolenie że mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Koninie mieszkasz na wsi w gospodarstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Koninie mieszkasz na wsi w gospodarstwie. Bardzo się tego wstydzę stary gywnojadzie 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 41 minut temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Bardzo się tego wstydzę stary gywnojadzie 🥲 Tam się każdy z każdym zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tam się każdy z każdym zna. I co że sie zna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 35 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I co że sie zna? a nic tych okolicach też dużo znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1041 Napisano 29 minut temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: a nic tych okolicach też dużo znam Aaa. Nigdy nie bylam w Koninie ani Łodzi bo tam najbliżej. Te rejony jakies słabe na wakacje są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach