Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham kino

GIN

Polecane posty

mam problem !!!!!!! tampon wpadł mi za daleko i niemogłam go wyciągnąć:( poszłam do gina i on powiedział że o 15 mi go wyciągnie ale jak niewiecie może ?? powiedział że niemam być spięta :( a jak tu sie nie denerwować ??? prosze o odp.

Pewnie normalnie albo użyje szczypiec - nie bój się, nigdzie Ci nie wpadł, tylko prawdopodobnie schował się pod szyjkę :-)Spróbuj naoliwić palce żelem intymnym albo zmocz je w ciepłej wodzie, usiądź na toalecie, wysuń pupę ciut do przodu, rozluźnij ię i spróbuj dwoma palcami znaleźć tampon. Spokojnie w ten sposób znajdziesz szyjkę, więc i tampon też znajdziesz. Pochwa to nie studnia bez dna :-)

Nie bój się, naprawdę - pochwa jest tak zbudowana, że ma tylko jedno bezpośrednie ujście - przy cewce moczowej :-) Natomiast z drugiego końca jest szyjka macicy, ktra ma tak mały otwór, że nie ma możliwości, by tampon tam się schował - czułabyś mocny dyskomfort a może nawet ból.Szyjka w czasie miesiączki położona jest nisko i wygięta jest do tyłu - co znaczy - do ścianki przylegającej w stronę pleców. Tam może schować się tampon - w nielicznych przypadkach na tyle mocno, by nie móc go wyciągnąć (swoją drogą zmień firmę tamponów, bo jeśli urwał się sznureczek, to coś jest nie tak - albo używaj podpasek).Jedyną możliwością, żeby bolało - to nienależycie nasączony tampon - i nie jest to mocny ból, ot, jak otarcie, bo sucha powierzchnia trze o suchą powierzchnię. I tyle strachu.

Gość idź idź
Przy okazji wyciągnie ci też: elektryczna suszarkę do włosów. butelkę 0.25l po wódce "Sobieski" 7 długopisów krażek hokejowy aparat komórkowy NOKIA z ładowarką i jeszcze parę drobiazgów.... :D