Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama chorej dziewczynki

do mam +/- 3latkow

Polecane posty

czy kiedy wasze dzieci maja katar (tylko, bez innych przebojow czy temperatury) to trzymacie je pod kluczem w domu i nie pozwalacie wytknac nosa za drzwi?

Gość jak jest zimno to raczej
nie wychodzi wcale

Gość ***I
pozwalam corce normalnie bawic sie na dworze

sam katar nie jest chyba powodem,żeby trzymać dziecko w domu,nalezy jednak uważać na inne dzieci żeby ich nie zarazić

sam katar nie jest chyba powodem,żeby trzymać dziecko w domu,nalezy jednak uważać na inne dzieci żeby ich nie zarazić

no wlasnie mam dylemat, corka ma jechac do swojego ojca na weekend, w zasadzie poza katarem nic jej nie jest, kicha raz na pol h i przy tym wylatuje jej troche z nosa; dalam jej na wszelki wypadek panadol i wapno, zeby nic sie z tego nie rozwinelo Myslicie ze nie zaszkodzi jej taka godzinna podroz samochodem? dodam ze jedzie do niego na wies, moze to lepiej ze zmieni na pare dni powietrze?

Gość danis
ja też z moją córcią wychodze

Ja też wychodzę z moim synem na dwór, ale staram się bywac z dala od dzieci. chodzi m głównie o to żeby nie zaraził innych dzieci ale i żeby nie podłapał czegoś gorszego.

Przy katarku to ulga jest nawet jak się wdycha świeże powietrze.Ja zawsze wychodziłam z domu.Co innego jak jest temperatura ,ostry kaszel itd.