Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

smutno ostatnio jak cholera... no dobra, nie ostatnio, tak naprawde od pol godziny witam nowa kolezanke i bede se dalej ryczec chyba, nie wiem, a moze mi przejdzie pozdrowionka dla Was

widze ze nie chcesz pisac... ale mam nadzieje ze juz dzis lepiej !! :)

hej... po prostu ponownie odezwał się On... i nie powiedział nic co chciałabym uslyszeć... u mnie dziś zimno i ponuro i cały dzień zleci na sprzątaniu w domu beznadzieja

ja mam ochote na fajke, ale nie moge palic w domu :-O musze poczekac az wyschna mi wlosy zeby wyjsc nudno cos dzisiaj...

a nawet w miarę, wczoraj nocka u koleżanki, więc do domu zwlekłam się ok.13, potem obiad, zakupy w Carrefourze (zeszyty:o), spacerek z koleżanką i tyle... a przede mną komp i tv;)

a ja znow sie wyspalam i wlasnie jem sniadanie... szkoda ze juz jutro do szkoly :(

ja cale szczescie czwartki tez mam wolne :) ale mnie meczy szkola... nie wstawanie :-O chociaz ono tez

ja też sobie lubię pospać... A teraz jeszcze Łódź rozkopana, korki straszne i muszę wychodzić wcześniej niż w tamtym roku... Beznadzieja... No a zajęcia mam od poniedziałku do piątku, tylko weekend wolny... Schodzę z kompa, może się niedługo położę...

noo właśnie ta pogoda, miałam iść na zakupy jakieś, połazić mooże po sklepach, ale przez tą pogodą nawet mi się nie chce z piżamy wyleźć. Ja mam dzisiaj dzień rektorski:D czyli się obijam w domu i nic nie robię:)