Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlaudiaG

zapraszam młodych na pogaduchymam 21 lat

Polecane posty

oj nie nie....Nienawidze tego, moja mama pali i nie umiem znieść tego dymu. Przeszkadza mi poprostu. A Ty palisz?? A jak się czujesz, przeszło coś przeziębienie??

ah nie zgubiłam, ale nie widzieliśmy się od 1,5 tygodnia, dla mnie tu już dużo, a pewnie nie zobaczymy się przez jeszcze kolejne 1,5 tygodnia. Jestem chora, leże w łóżku nie moge wychodzić, bo jestem na L 4

Greca to kurcze nie dobrze. Nie zachwalam palenia, więc lepiej jak się nie bede wypowiadac na ten temat. hehehe Greca a jak Ty w ogóle spędzasz wolny czas??

KlaudiaG wytrzymasz jakos :) bedzie dobrze 1.5 tygodnia to jeszcze nie tak zle chociaz wiadomo ze sie teskni ja go nie widze juz od ponad miesiaca i jakos jeszcze zyje heheh

dobrze, nie dobrze... lubie to. cholera nie moge sie dodzwonic do dziekanatu :-O tym sposobem nie mam jak sie dowiedziec czy zdalam :-O chociaz pewnie nie :-O czas wolny? roznie... najczesciej net albo tv... zwlaszcza teraz :) a Ty?

Księżniczko84, wytrzymam bo musze... A Ty gdzie masz swojego misia??? Pewnie gdzieś za granicą, jeśli go nie widzisz już miesiąc... Greca-> hm....tv i net??? Oj nie dobrze, a jakaś rozrywka?? Masz faceta?? Kurcze może zdasz, napewno zdasz nie znam Cię ale wierze że zdasz, przynajmniej życze Ci tego z całego serca. Ja niedługa będe też takie stresy przeżywać. Zaczynam od października studia. Tak się boje.....wr..... A na codzień pracuje w rossmannie... Weekendy spędzam z moim misiem, najczęsciej jakieś imprezki i takie tam :D:D:D:D. No i teraz dojdą studia. Ja mam niewiele czasu na tv czy net, ale nie narzekam. Już się nasiedziałam. Teraz siedze tylko dlatego bo chora jestem: do pracy nie chodze, z misiem się nie spotykam...więc co mam innego robić...

KlaudiaG no za granica jest to fakt ale nie wiem kiedy go zobacze i czy w ogole go jeszcze zobacze ehhhh a co bedziesz studiowac?

ja nie pracuje jak narazie :) wiec sie opieprzam w domu... jakis film, spacerek z siostra, itd :) na mnie tez czekaja studia juz od pazdziernika :( tragedia... moze zdalam, nie wiem, nie mam jak sie dowiedziec :-O chamy !!

Ksiezniczka dlaczego mialabys sie juz nie spotkac z facetem :-O ?

Oj jak to się nie spotkasz, nie rozumiem? Ja studiuje zarządzanie, znaczy dopiero zaczynam....

KlaudiaG o temat tez ale jeszcze sie musze zastanowic w ktorej katedrze chce pisac zeby bylo w miare latwo bo juz dosyc sie nameczylam :-/ no i sie tak zastanawiam co by wybrac

ojjjjjjjjjj... Księżniczko przykro mi, i współczuje....To masz naprawde ciężko...Pewnie na wakacjach się poznaliście, czy już dłuzej sie znacie??