Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupelnie do niczego

DO NICZEGO SIE NIE NADAJESZ!!

Polecane posty

Gość zupelnie do niczego

Uslyszalam to dzis od swojego Ojca. Stwierdzil, po raz juz chyba milionowy, ze do niczego sie nie nadaje, ze w przyszlosci z niczym sobie nie poradze, ze moj chlopak jest taki jak ja i ze zginiemy w tym swiecie, ze nie damy sobie rade i ze kiedys wspomne jego slowa... :(

skoro powiedzial to juz ktorys raz, to chyba nic sobie z tego nie robisz? olej go, pokaz mu ze sie myli !!

Gość zupelnie do niczego
Chcialabym sobie nic z tego nie robic :( To i tak delikatnie powiedziane, mowil juz gorsze rzeczy: mp. wiesz kim jestes?? Nikim! A ja juz chyba mam nerwice, rece mi sie trzesa, odsunelam znajomych, ciagle bym albo spala albo plakala, ale za to dostaje ejscze opieprz. Do tego prawei caly czas siedze zamknieta w domu , w swoim pokoju i nigdzie nie wychodze... Mam juz dosc :(

Gość moze czas sie wziac za siebie

na twoim miejscu bym sie spakowala i wyniosla od takiego ojca jak najdalej

Gość zszokowana ma maxxa
kochanie, na takie teksty tatusia są odpowiedzi. Na przykład: -Pewne predyspozycje dziedziczy sie genetycznie -Czyżbym była twoją porażką wychowawczą? - Ale za to mam ciebie, to nie zginę itd :D Uszy do góry, tatuś pewnie przechodzi męskie klimakterium