Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilnie prosze was o pomoc

Jak złamać hasło na gg albo na pocztę? to bardzo ważne

Polecane posty

bardzo was proszę, :( moralnośc moralnoscią, ale czy ja robie az tak bardzo zle skoro on zabawia sie w internecie ze swoimi panienkami? :( musze to udowodnic :(

Gość komu chcesz to udowodnić
skoro oboje o tym wiecie?

probowalam, szukalam w google i albo wszystko sie zawiesza, albo w ogole nie da sie programu uruchomic :( niestety komputer starej daty

to daj sobie spokoj z facetem, na cholere bedziesz to czytac , tylko po to ,zeby sie jeszcze bardziej zdolowac?? mimo wszystko to jest prywatna korespondencja i lepiej tego nie ruszaj

on nie wie ze ja wiem zresztą tu nawet nie o mnie chodzi ten ktos bardzo brzydko sie zachowuje, romansuje na boku a bliska mu osoba cierpi, oczywiscie on sie wszystkiego wypiera :(

napisalam nie chodzi nawet o mnie musze sie zaglębiac bardziej? :(

Gość bywałoXX
już robilam wpis pod Twoim tematem Kidyś sciągnęłam czyjąś pocztę z onetu porzez wpisanie serwera poczty wychodzącej i przychodzącej, ale już nie pamietam dokładnie jak to robiłam

nie interesuje mnie czy jest prywatna, bo ten czlowiek przejrzal moje gg i doniosl o pewnych rzeczach tam gdzie nie trzeba a facet ma 50 lat :O i zdradza moją matkę

czy jest ktos kto mi wytlumaczy jak mogę to zrobic? co mam sciągnąc? :(

Gość Gretta_
Czujesz pewnie wściekłość i bezsilność:( Jest taki jeden program, który możesz zainstalować na komputerze. W nim zapiszą się wszystkie hasła, jakie były wstukiwane do gg. Poszukaj go w sieci. Z pewnością znajdziesz. Pozdtrawiam

dzikuje🌼 ale o to chodzi ze szukam pol dnia i nie moge znalezc :( help :(

Gość Gretta_
Lol, jak ty szukasz w takim razie? Poza tym jak masz dostęp do komputera tej osoby to jest bardzo łatwe...

tak mam dostęp mam to sciagnąc i co mam zrobic?

Gość useful idiot
no raczej zainstalowac i patrzec co dalej hehe nie wiem ja nikogo nie szpieguje, to chyba nie jest az tak skomplikwoane zebym musiala to robic razem z Toba w trybie rzeczywistym. ale to program shareware wiec moze nie dzialac tak jak trzeba lub działać krótko, w każdym razie szukaj wlasnie programow typu "keylogger" :D hehe

niestety ale wyskoczyla mi informacja ze musze wpisac jakis kod a kod mozna kupic za ...:O i proszę sie ze mnie nie smiac nigdy w zyciu tego nie robilam, nie znam sie na komputerach

Gość useful idiot
no widzisz trudno znalezc cos darmowego, czekaj chwile

Gość Gretta_
ściągnij gg hack

kurcze nie wiem czy to moj komputer jest tak beznadziejny czy co :( ale dziekuje 🌼

A co Ci to naprawdę da dziewczyno? Kompletnie nic, pozostawi tylko niesmak. Po prostu odejdź jesli wiesz o tym. A jak nie wiesz, to spróbuj mu jednak ufać.

Gość nnnnnnnnnn
a ja bym chciala wiedziec czy moge przeczytac czyjes archiwum i czy moge wejsc na cudze gg znam numer ale nie znam hasał! jka to zrobic>?????????????????????

Gość japierdole
gghack to znany troan! oczywiscie pod postacia wtyczek do gg! nie znajdziecie go tak latwo i dzieki bogu! nie sciagajcie tego gowna w zadnym razie!

Gość japierdole
jak korzystasz z tego samego kompa to do archiwum sie dostaniesz, nie ma problemu, zlamiesz hasla-tez nie ma problemu. co wiecej-i to najbardziej lubie-jak ktos wywali archiwum z gg, bo np ma cos na sumieniu, to tez je odzyskasz-bardzo latwo! ale powtarzam-komp musi byc ten sam

Gość DawidPurkis
Przyjmę wszelkie rodzaju zlecenia informatyczne. *Hasła,Loginy *SMSy,MMSy, Billingi *Sniffery, Keyloggery(programy szpiegujące) *Usuwanie postów na forach, zdjęć, czyszczenie opini w sieci *Ustalanie tożsamości, adresu *Darmowe porady Zajmuję się informatyką przez wiele lat, mam profesjonalne podejście do swojej pracy, uczciwie trakuję każdego klienta. Kontakt MAIL dawid.purkis@gmail.com GG 57764946

oferta: [hasła,loginy,nr id] [keyloggery, sniffery,trojany] [usuwanie niechcianych treści z internetu] [telefon-sms,mms,wykaz rozmów] napisz. wycenie usługę i czas jej trwania. promocje przy złożonych zamówieniach. mail: infobranza@gmail.com kontakt ekspresowy gg: 60854000

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628