Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

ojej...

Polecane posty

Gość Bloem

Jesten z kims w zwiazku od roku. Od 4 miesiecy mieszkamy razem...Poczatek naszej znajomosci byl (ze tak powiem) szalony. Wszystko poszlo bardzo szybko, chociazby to ze po 7 miesiacach zdecydowalismy sie zamieszkac razem. Ja bylam pewna tego kroku, On tez. W zasadzie jest to moj drugi tak powazny zwiazek. Odkad zamieszkalismy razem wszystko jest fajnie, ale...od jakiegos czasu (powiedzmy 2 miesiace) zaczynam miec pewne watpliwosci co do tego zwiazku. Zaczelam sie zastanawiac, czy dobrze zrobilam ze z Nim zamieszkalam, czy aby to ten jedyny, czy chce z nim spedzic reszte zycia i...czy go kocham :( Nie mam zielonego pojecia czym to jest spowodowane. A moze w kazdym zwiazku tak sie dzieje??? Zaczelam sie zastanawiac, czy powinnam powiedziec o tym mojemu partnerowi, czy jeszcze sie wstrzymac i zobaczyc za np; kilka tygodni, czy nadal bede miala takie mysli. Wiem na pewno, ze jakbysmy sie rozstali, to bardzo bym to przezyla (On z reszta tez). Z jednej strony te mysli tak mnie dobijaja, ze czuje ze musze mu o tym powiedziec. Z drugiej strony boje sie, ze moga byc to zbyt pochopne wnioski i moge kiedys tego zalowac. Co radzicie mi w tej sytuacjii???

Gość gosiaczka
na poczatku powinno byc super a jezeli masz watpliwosci to moze to nie jest milosc

Gość wlasnie dlatego
Noe powinno sie mieszkac z facetem bez slubu...

Gość Bloem
Wlasnie moze dlatego powinno sie mieszkac razem przed slubem, bo niedaj Boze dopiero po slubie bym sie zorientowala, ze np; go nie kocham...