Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwestra 19

Odpowiećie mi

Polecane posty

Gość Sylwestra 19

Hey kobietki mam do was pytanko kochałam sie z swoim chłopakiem przed okresem bez zabezpieczenia powinnam dostac okres 3-ciego a do tej pory nie dostałam jak myślicie mogłam zajść w ciąże a wczesniej mialam klopoty z okresem ale teraz przez 4 miesiące miałam regularnie...........

Gość Arenika
3 . 09 powinnas dostac okres??? Oj to zrób test. W sumie przed okresem są dni niepłodne ale jak mialas wczesniej problemy to moglo ci sie poprzestawiac.

Gość nie odpowiemy ci
poszukaj w podręcznikach medycznych, naucz się co to cykl, trochę biologii nie zawadzi na poziomie szkoły średniej i już.

Gość a tak poza tym to
nic ci z zapisywania moich okresów nie przyjdzie głąbie :-) przeważnie jaja nie ma. ot co.

Gość Sylwestra 19
Ty nie odpowiem ci nie byc taka modra bo cie buty wyprzedza sama se czytaj zreszta sie ciebie nie pytalam wiec spadowa a innym dziewczyna dziekuje.

Gość Sylwestra 19
no mialam dostac okres 03.09 i nie dostalam i tu jest lipa wlasnie sie zastanawiam czy isc kupic ten test!!!

Gość Aaaaaaaaleeee
I bdź tu człowieku pomocny:D

Gość Sylwestra 19
I wiem jak sie oblicz cykl tylko sie martwie wiec sie zapytalam a odrazu jakies wyrzuty domnie ludzie ogarnicie sie ktos jest grzeczny a wy jak jakies bydlo