Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaa

mam pytanie do was

Polecane posty

Gość pytajacaaaa

moze nienajmadrzejsze... ale ... czy jak idziecie do znajomych ,ktorzy maja dzieci, to kupujecie maluchom jakas drobnostke , nie wiem czekolade czy cos?

Gość ciekawska1087
kupuje cos dladziecka,np,jakies czekoladki,albo zabawke

Gość kup to tylko parę groszy
a zawsze miło:)

Gość i tak i nie
ja jak jadę do mojej koleżanki to kupuje jej synowi czekoladę...chociaż nie lubię tego dzieciara :O

Zazwyczaj tak.Ale mam np. kolezanke, u której jestem 3 x w tygodniu a ma 4 dzieci...nie wydoliłabym:D

Gość fsdfdss
tak, ostatnio komputer :)

Gość pytajacaaaa
no wlasnie, moim znajomym ( z 3 pary) ostatnio "zaowocowalo" potomstwo , a ze je nie mam tutaj nikogo z rodziny, to za kazdym razem jak do nich ide to kupuje jakis ciuszek, zabawke ( dzieci sa ponizej roczku wszystkie) i niektorzy bardzo sie dziwnie na mnie patrza. myslalam, ze cos jest ze mna nie tak..... :)

Arava to co innego:) bardziej mialam na mysli odwiedziny raz na jakis czas:) ale przeciez tez nie ma zadnego wymogu ze \"trzeba\" cos dziecku kupic:)

Gość pytajacaaaa
ja nie chodze do nich 4 razy w miesiacu :) wiec chyba ok. poza tym, sama tu jestem, kota sie nie ubiera w ciuszki, nie mam dzieci, rodzina w polsce, a rzeczy dla dziecaiaczkow takie sliczne sa..... :)

Gość co to znaczy co
z 3 pary?:D:D??? whats that!!

Gość pytajacaaaa
przepraszam jestem w pracy i staram sie "kryc" z kafateria wiec to "z" mi sie samo wpisalo, chodzilo mi,ze 3 pary zaowocowaly potomstwen... wasi znajomi tez sa w szale rozmnazania i malzenstwa.... to chyba ja jakas dziwna jestem, bo wcale a to wczale mi sie do tego nie spieszy....