Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l-e-n-k-a

jaki wybrać krem antycellulitowy???

Polecane posty

Gość gość
Ja pozbyłam się cellulitu regularnie ćwicząc i stosując żel poprawiający kontur ciała hb- WYSTARCZYŁO!

Gość gość
http://allegro.pl/masazer-prozniowy-redukcja-tkanki-tl-drenaz-limf-i3827579288.html Nie wiem czy sprzedajacy jeszcze ma ten produkt ,jesli nie to moze sprowadzi,trzeba zapytać. Jest to produkt włoski,ja miałam podobny a chinski ktory się uszkodził ale ten jest naprawde super.Wystarczy do tego dokupic preparat i trzy razy w tyg.masazyk i z głowy celulit.

Gość gość
Najlepsze efekty w moim przypadku przyniosła Aktywna kuracja Wyszczuplająco-Antycellulitowa Dermiki z serii Passione Body. 14 dni i u mnie cellulit jest zdecydowanie mniejszy, a u mojej siostry , która dopiero zaczęła borykać się z tym problemem można powiedzieć, że zniknął. kuracja ma bardzo przyjemną postać żelu, który nakładamy dwa razy dziennie i efekty są naprawdę zadziwiające :)

Gość kaskakot34
Nocny koncentrat Slim Extreme świetny produkt wyszczuplający, antycellulitowy. Bardzo dobrze nawilża i ujędrnia skórę, można się pozbyć cm w obwodzie. U mnie mega się sprawdził, no i jest to kosmetyk na noc.

Gość wookie

aco ma krem na cellulit do chudnięcia? ale chce się schudnąć to trzeba iść na dietę, przestać tyle jeść i ćwiczyć bo od samego smarowania nic się nie schudnie przecież. no i chudzi też mają cellulit. więc nie wierzę w takie wynalazki, co robią wszystko i nic. ja wybieram takie kosmetyki, które mają pomóc też rozbijać tkankę tłuszczową ale bez ćwiczeń to raczej nie byłoby widać aż takich efektów, na pewno nie kilka cm

Gość Marika
3 godziny temu, Gość wookie napisał:

aco ma krem na cellulit do chudnięcia? ale chce się schudnąć to trzeba iść na dietę, przestać tyle jeść i ćwiczyć bo od samego smarowania nic się nie schudnie przecież. no i chudzi też mają cellulit. więc nie wierzę w takie wynalazki, co robią wszystko i nic. ja wybieram takie kosmetyki, które mają pomóc też rozbijać tkankę tłuszczową ale bez ćwiczeń to raczej nie byłoby widać aż takich efektów, na pewno nie kilka cm

to prawda - siedzac i jedzac fast foody to krem tez sobie darowac mozemy. a czego ty dokladnie używasz?

3 godziny temu, Gość wookie napisał:

Zgadzam się. Trzeba nie jeść za dużo i iść na dietę. 

Gość wookie
Dnia 1.03.2019 o 12:13, Gość Marika napisał:

to prawda - siedzac i jedzac fast foody to krem tez sobie darowac mozemy. a czego ty dokladnie używasz?

ja akurat uzywam siniala bo poki co jest najlepszym co znalazlam zeby bylo jednoczesnie naturalne i dawal bardzo zauwazalne efekty

Gość Bunia
Dnia 1.03.2019 o 12:28, Magda Czarniecka napisał:

Zgadzam się. Trzeba nie jeść za dużo i iść na dietę.  

I liczy się też jakość jedzenia a nie tylko ilość. Co z tego, że je się mało jak ponad połowa to cukier i białka tyle co kot napłakał. To nigdy skóra nie będzie wyglądać dobrze i nic dziwnego, że cellulit nie schodzi. Sprawdziłam na sobie ;p

A z kosmetyków dobry jest vialise jak dla mnie.

Gość Dominicka

Bunia a orientujesz się, gdzie można ten balsam kupić? Napiszesz więcej jak go stosujesz i od kiedy?

Gość Bunia

Ten Vialise to chyba tylko przez internet jest dostepny. 

Gość Monika

Stosuje od jakiegoś czasu SLIM CELLU CORRECTOR termoaktywne serum intensywne wyszczuplenie z węglem i chilli i jestem bardzo zadowolna. Skutecznie redukuje cellulit i poprawia sprężystość skóry. Lubie ten moment po nałożeniu serum, fajnie rogrzewa :)