Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka06

moja pierwsza depilacja bikini

Polecane posty

Mam 15 lat. Niedawno zaczęłam się depilować w miejscach intymnych. Chociaż nie jest to depilacja dokładna, bo robię to jednorazową maszynką. W zasadzie całkowicie ogoliłam tylko ten obszar pod brzuszem, warg sromowych się bałam, więc tylko delikatnie obcięłam sobie włoski nożyczkami. Chciałabym wargi sromowe golić całkowicie, bo wiadomo, na w-fie się rozciągamy i głupio, jak stamtąd wychodzą włoski. Ale nie chcę jeszcze chodzić do kosmetyczki na depilację bikini - mam dopiero 15 lat. Więc jak mam się golić? Jakimiś kremami??

Gość ddsddc
no wlasnie

Gość ......xxxx
kremami jest najlepiej bo przynajmniej sie nie zatniesz:)

Gość ddsddc
ale czy takim kremem to można tak tam? a jak on sie dostanie do środka?

Gość UuUwaga
To jakie ty spodenki masz, ze ci wloski wystają... Pewnie jakies majtki, szorty... 15 latka i juz golenie bikini... Szok...

Gość ddsddc
ojeny co z tego. Tez chce się dowiedzięc co z tym kremem

Gość ......xxxx
nie powinno ci sie nic dostac do srodka, poprostu trzeba troche uwazac

Gość ......xxxx
sa specjalne kremy do depilacji bikini, ale ja tez stosuje te zwyczajne np do nog jak nie mam takiego specjalnego.

Gość ddsddc
ale ja moze sie nie dostac, przecież te wloski są przy wejsciu do pochwy?? juz samo nalozenie kremu w tym miejscu moze spowodowac podraznienie.

Gość ......xxxx
15 lat i juz goli...jak bedziesz miala 30 t takie krzaki beda rosły ze piła spalinową bedziesz musiala usowac

Gość ......xxxx
ja nie mam takiego pproblemu zeby wlosy byly zaraz przy wejsciu do pochwy. wiec moze sproboj maszynka jednorazowa tylko delikatnie tak zeby sie nie skaleczyc.

Gość ddsddc
jem kupe :D

Gość ddsddc
dzieki :)

Gość ......xxxx
ja mam włosy w samej pochwie :( opalam je nad ogniem ps. tez jem kupe :classic_cool:

Gość kalifonia
GOWniara

Gość ddsddc
nie jem kupy ;/ :)

Gość ......xxxx
co za dzieci.... jak mozna byc tak glupim. zal mi tego podszywacza.....

Gość ......xxxx
mam jeszcze jeden problem ..czasami wystaje mi kabaczek... :classic_cool:

Gość ddsddc
to zescie mnie rozbawili podszywacze jedne! :D

Gość kaniuuussssss
Sluchaj, kup dluzsze spodenki;) nie gól juz teraz bo za kilka lat beda ci w moment odrastaly, po co tak wczesnie:/ nie dosc ze coraz szybciej odrastaja to sa coraz twardsze.. masz jrszcze czas

Gość ddsddc
sorka dziewczyny uciekam juz ...podszywacza tu sa..... ide sie podgolić i na randke z Ambrożym - palaczem z pobliskiej kotłowni - bedzie mnie dzis brał od tylu na workach po cemencie

Gość a co to
CO TY DZIECKO W MAJTKACH NA WFIE CWICZYSZ ZE SIE BOISZ ZE COS WYJDZIE? WEŹ SIE ZA NAUKE,TAKA GOWNIARA A TAKIMI RZECZAMI SIE ZAJMUJE :O

Gość ddsddc
Tak dokładnie to ćwicze bez majtek, a później zawsze zostaje po lekcji z nauczycielem. On bierze mnie na drabinkach. Tylko jak mam tam włosy to on nie może dojść i wtedy nie postawi mi dobrej oceny... Aha zapomniałam, z Ambrożym było super. A jego kupa smakuje jak nutella mniam;)

Gość llolka
Ej ja też mam 15 lat i depiluje bikini ;P juz od jakis 3lat to jest normalne i przynjamniej higieniczne . Ja bym Ci poleciła plastry do depilacji bikini troche boli ale efekt dłygo sie utrzymuje

Ja też mam 15 lat i gładką c*pkę i golę ją od kiedy tylko mi włoski tam wyrosły, co w tym dziwnego. To bardzo higieniczne.

Gość gość
Też mam taki problem. Mam również 15 lat i troszkę śmieszą mnie komentarze psów które piszą: „za naukę się weź, gówniaro!”. Smuci mnie tak niski poziom rozmowy. A na plaży mamy (my dziewczyny) chodzić w spodniach?! Niebkąpac się na basenie, bo mamy dopiero 15 lat?! Jakieś bzdury!!! I jeszcze pod każdym tematem, że podszywaczr!!! Żadni podszywacze, są 15 łatki na świecie, serio!

Gość Pierniczanka
Hej Aniu, zabieg depilacji jest bezbolesny i bezpieczny tutaj masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , polecam poczytać o różnicach między laserami Lightshher i Vectus

Gość Ruda 444
Pomocy! Moje nogi wyglądają jak po ospie. Mam same krosty, a potem blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, czytałam o nim trochę tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość RootGirl 21
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dwóch lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę cukrową, teraz robię ja sama. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/