Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajaca pani....

Kochanek warto go miec?

Polecane posty

Gość Pytajaca pani....

Gość Pytajaca pani....
Jestem mezatka i mam juz 5 lat i mam dziecko.Jestesmy szczesliwi i dobrze nam idzie ale ta milosc z przed laty juz minela wydaje mi sie ze wiecej jestesmy przyzwyczajeni do siebie .Jest pewien chlopak i podoba mi sie bardzo mnie pociaga itp... rozumiecie.Wyobrarzam sobie to co dorosli w nocy robia,on tez okazuje zainteresowanie mna.Czy to dobry pomysl zeby miec kochanka,tak do przyjemnosci i sexsu.Z mezem sypiamy bardzo zadko....

Gość Pytajaca pani....
no masz racje teraz to widze.5 lat jestem w zwiazku i mam dziecko tak to mialo byc!Co kobitki zadna z was nie ma kochanka?Nie wierze!Opiszie jak to jest i czy to dobry pomysl.

Gość Pytajaca pani....

Gość Pytajaca pani....
a to co ????ja mam ladne zdrowe zeby.Chyba nie na temat.

Gość paillala
no znajdz sobie;) w sam raz zeby przestac byc szczesliwa;)

Gość ja juz mam
kochanka i powiem Ci ze jest super:P

Gość Pytajaca pani...
no moge to sobie tylko wyobrazic!!!Chce odmiany czegos nowego i czulosci ktorej nie mam.

Gość jasne znajdź sobie
kochanka, a później depresja, wyrzuty sumienia, stres i koniec życia. Kobieto zastanów się tych parę chwil beztroski i radości nie jest tego warte. Chcesz to prześpij się z kimś w delegacji, kogo już nie spotkasz, a nie wdawaj się w romans z premedytaxją Zbyt wiele osób będzie cierpieć!!

Gość Pytajaca pani...
a kto sie ma dowiedziec mysle ze nie po to ma sie kochanka zeby maz o tym wiedzial.Pewnie ma mi jeszcze tego pogratulowac co ?Zazdroszcze tym zakochanym i wytrwalym naprawde!!!

Gość ja juz mam
nie przejmuj sie tymi zlosliwcami.Fakt problem w tym ze mozesz sie zakochac a to jest troche meczace.Ja tak mam ale i tak jestem szczesliwa ze go poznalam i spotykam sie z nim .Robie wszystko zeby maz sie nie dowiedzial.

Gość pytajaca pani...
no wreszcie konkretna i milsza odpowiedz

Gość PSZCZULKA MAJA LALALA

Jeśli jesteś świadoma tego co możesz stracić i zyskać mając kochanka to jak najbardziej;)

Gość pytajaca pani...
zdaje sobie z tego sprawr ze moge poniesc konsekfencje ale jesli nie sprubuje to nie bede wiedziec.kobiety a co wy byscie zrobily co ,sexs 1 na poltora miesiaca i to jeszcze nieudany i bez checi na niego,a tamten mnie pociaga.

Gość pytajaca pani...

Gość odpowiadająca
Jesteś pusta kobieto..Może warto porozmawiać z mężem ? Wyjaśnić co jest przyczyną ,ze ostatnio jest między wami tak ,a nie inaczej...Co ty bys zrobiła jakbys dowiedziała sie o zdradzie męża?? Jakbys sie z tym czuła?

Gość odpowiadająca
Wstyd by mi było jakbym miała taka matkę...

Gość kobietaz ksiezyca
Aha...no tak znudzilo sie bycie szczesliwa?Za duzo sie ma?Meza,dziecko,dom,prace- ahhh niektorzy naprawde maja alergie na szczescie,udanego taplania sie w bagienku wlasnych zyczen ;)

Spoko.. a teraz odwrócmy sytuację. Stawiam sie na miejscu twojego męża. Drogie forumowiczki... nudzę się z żoną.. i chcę miec kochankę. Czy to jest ok!?

Gość Pytajaca pani...
no odpowiadajaca nie mow chop zanim nie przezkoczyc ,a to co mnie sie przydarzylo to jest ludzkie i nikt nie mam na to wplywu!!!nie oceniaj ludzi ktorych nieznasz bo tylko sexs to jedno ,a milosc to drogie.... .,karzda normalna zdrowa kobieta potrzebuje tego to tak jak zycie bez cukru nie wytrzymasz dlugo....

Gość kobietaz ksiezyca
""Zycie bez seksu to tak jak zycie bez cukru""...co za porowanie,..ale dlaczego nie z mezem,trzymajcie mnie bo padne....kobieto stuknij sie w glowe i zamilknij.

Gość pytajaca pani...
nie z mezem bo nie mam ochoty z nim sypiac nie pociaga mni,jakbys byla choc troche dojzala to bys zrozumiala wiesz i sama sie stuknij i lepiej nie wchodz na moj topika bo psujesz atmosfere .ok mala.

Gość kobietaz ksiezyca
Tu i tak atmosfera jest mocno zespsuta!

Gość pytajaca pani...
no to napisz nowy temat i sie zapytaj dlaczego jestes taka idiotka .to co napisala jest dla kobiet i nietyklo z doswiadczeniem a nie do jakis malolat ktore nie wia jak prawdziwe zycie wyglada ok .

Gość pytajaca pani...
wiem ze mam problemy z ortografia od dziecka ale jakims cudem zdalam mature i studjuje!!!Lepiej byc dysortografikiem niz .... nie dokoncze bo i tak nie zrozumiecie.

Gość pytajaca pani...

No to jak sobie zdajesz sprawę z konsekwencji i nie zgadzasz się z osobami odradzającymi ci tego kroku...po co to ciągłe up up up?:>