Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W Panormaie

zmarła Jannat

Polecane posty

Gość W Panormaie

właśnie powiedzieli, że zmarła ta mała Irakijka.

Gość W Panoramie
w Panoramie miało być

Gość tyyyy
a kto to jest te cała Jannat?

To ta Irakijka, która była operowana w Polsce. Jej dziadek mówi, ze się udusiła w nocy. Lekarze, którzy ją operowali nie chcą tego komentować.

Niedawno się wkurzałam, jak gdzieś słyszałam o ojcu tej małej. Ona tu przyjechała z ojcem i dziadkiem. W TV mówili, że ojciec zjawia się w szpitalu dwa razy dziennie na parę minut tylko. W sumie nie ma nic do roboty, bo kompletnie nie umie się dzieckiem zająć. Nic przy niej zrobić. Coś tam mówili, ze mała powinna odpocząć, odstresować się, bo pod tym względem jest kiepsko z nią. Pewnie, ze zestresowana, bo naokoło cała masa obcych ludzi, a ten, który jest jej niby bliski...

Gość Lara26
Nie wiadomo co naprawdę się zdarzyło. Mała pokonała oggromną odległość podróżując do Iraku. Nie wiadomo jak się nią opiekowano. Tak czy owak szkoda dziewczynki. Szkoda, ze w ogóle dzieci rodzą się chore i odchodzą jako maluchy a nie jako starzy ludzie

Gość wsibska małolata
Mnie sie cos widzi,ze ona sama z siebie to nie umarła...przeciez wszystko było juz ok,poza tym jej dziadek i ojciec za wszelką cene chcilei tu zostac ,a lekarze ich odsyłali z małą do matki...pewnie sie wkurzyli i sie zemscili na dziecku...arabowie są strasznie msciwi.

Gość W Panormaie
zmarla przeze mnie.

Gość W Panoramie
podszyw