Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaaaee

Męzczyżni!!! Jakie cechy i wygląd kobiety świadczą o tym ze jest kobieca...???

Polecane posty

Gość gaaaee

??? Dziękuje za odpowiedzie....:):):)

Gość gaaaee
...świadczą o tym,że kobieta jest kobieca.... Przepraszam...

Gość pomyłeczka
ale mialo byc co swiadczy o tym ze jest kobieca a nie o tym ze jest kobieta :P

Dla mnie cechy można podzielić na 3 części. Pierwsza to cechy motoryczne czyli jak kobieta sie porusza, jej mimika no i caly jej body language. A teraz przykłady. Lubi mi patrzeć w oczy, ale wie kiedy uciec wzrokiem, mimika twarzy i nawet najmniejszy gest widoczny tylko dla osoby wtajemniczonej, nie może sie garbić bo to potrafi popsuć bardzo dużo, sposób chodzenia i co pewnie wszyscy wiedzą praca pośladków gdy posladek ma bardziej współpracować z noga a nie być nieruchomy z plecami. Łydki powinny napinać sie delkatnie podczas chodzenia, jak pęciny u konia (tu przepraszam panie za porównianie do zwierzyny). Dużo jest takich delkatnych i ciężkich do sformulowania drobnostek jakie zaobserwowałem w sposobie poruszania się kobiet świadczących o kobiecośći. Dużo z nich każda kobieta jeśli ich nie ma to jest sie w stanie nauczyć. Ok teraz druga grupa cech kobiety. To zależy niestety od gustu więc to będzie moje. Mój gust. Wysoka około 170 - 180 cm, Ale i dużo niższe dziewczyny miałem i byłem zadowolony. Waga od około 50 do 65 kg przy tym wzroście. Wcale chuda dziewczyna nie musi być śliczna a ta troszkę cięższa brzydsza. To zależy gdzie co się osadza, no i od proporcji ciała. Dalej to dla mnie chyba najwazniejsze są u kobiety zgrabne nogi. Niecierpię dużych łydek i ud. Piersi to ważna cecha dla wielu moich kolegów. Czy to są rozmiaru A czy D nie ma znaczenia. Byle by były dopasowane proporcjonalnie do reszty i nie zwisały. Ołówek wsadzony pod cycek powinien wypadać a nie klinowąć się. Twarz powinna byc zadbana ale nie za pomocą nadmiaru tapety. Lubie twarze kobiece o lekkim trójkątnym lub owalnym zakończeniu na dole. Nie cierpię kwadratowych dolnych szczęk. Nie podobają mi się wystające kości żuchwy. Oczy duże. Włosy puszyste i zadbane. kolor nie ma znaczenia. Włosy dłuższe najlepiej do ramion. Nie ma mwy o włoskach na jeża (kobiety żołnierze - wypad z baru). No dobra cechy związane z wyglądem zewnętrznym. Kobieta tak powinna się ubierać aby zakrywać a jednocześnie dawać do myslenia co ma pod spodem. Niech to będa materiały o koronkowej czy lekko prześwitującej konstrukcji. Gdy taka kobieta stoi to nic nie widać ale gdy idzie to czasem coś się odkryje, coś będzie prześwitywało gdy słoneczko zaswieci. Poza tym jeśli lubicie drogie panie spodnie to nie zapominajcie, że nie powinny wam wisieć na pupie. Takie cos może popsuć naprawdę kobiecą waszą naturę. Ja lubię spodnie 3/4. Oczywiście na kobietach. Buty nie moga być za duże do reszty. Platformy to się chyba tylko innym kobietom podobają. No i na koniec aby nie przeciągać to dla każdego inne cechy podobaja się w kobietach. Inaczej było by nudno.