Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezkaa

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość pinezkaa

Dokładnie miesiąc temu i 5 dni uprawiałam stosunek, ale z gumkami, a ostatnio tydzień temu i mój partner, gdy go ściągał był jeszcze przymnie i poczułam uczucie zalania. od 3 dni mam nudności, piecze mnie coś w gardle i co chwile mi się odbija, niechce mi się jeśl co 2 godziny ide do łazienki, wcześniej tak często niechodziłam siusiu, mam jeszcze zawroty głowy i takie dziwne uczucie w dole brzucha choćby pieczenie, kłucie i niekiedy tak jakby coś się tam robiło. Wogóle niechce mi się jeść. Często mam okresy co 2 miesiące niecałe nawet i nigdy nie dłużej a teraz już niemam okresu ponad 2 miesiące. Piersi mnie bolą, są obrzmiałe. Mam dziwnego dużo śluzu, taki białawo-szary i powiększoną błone.Czy to ciąża?

Gość pinezkaa
pomóżcie mi bo już niewiem co myśleć;/

pieczenia w gardle i odbijanie ...mało ma zwiazku z objawami ciazy ..predzej zgaga ;)? to chodzenie do łazienki ...moze to przeziebienie ? Piersi moga byc jednym z objawow ciazy ...sluz ...cos wiecej na ten temat?moze to dziwne kłucie w dole brzucha oznacza zblizajacy sie okres..lub objawienie Twojego stresu ;) co z ta błona ? ;pzamiast sie stresowac polecam test lub wizyte u ginekologa :)

Gość pinezkaa
hmm przed okresem nigdy niemiałam żadnego śluzu no jest taki gęsty albo wodnisty a czy zgaga to nie objaw ciązy?

Gość pinezkaa
a przeziębiona niejestem

zgaga raczej jest objawem ciazy u kobiet ktore bardzo to przezywaja ,ott taka reakcja organizmu za ilosc adrenaliny jaka mu dostarczasz :)..to gesty czy wodnisty ? bo kazdy zasadniczo oznacza co innego ;)

Gość pinezkaa
W OSTATNIE 2 DNI GĘSTY DZIŚ WODNISTY BARDZIEJ

Gość ktos jeszcze
mozliwe

Gość pinezkaa
tylko niewiem czy to tydzień czy ponad miesiąc jak by to ciąża. Mam pytanie co do testów ciążowych jeśli wykrywa on 6 dniowa ciąże ide dni od stosunku trzeba jeszcze dodać by wykrył ciąże? bo słyszałam że wlicza się zapłodnienie 2-3 dni plus zagnieżdzenie zarodka ok tydzień i do tego te 6 dni czyli po 14 dniach od stosunku?róznie słyszałam że tylko zapłodnienie (2 dni lub 3 dni i te 6 dni ciązy) albo że jeszcze dodaje się tydzień zagnieżdzenia zarodka, bo niewiem kiedy zrobić test??

Gość pinezkaa
pomoże mi ktoś bo już sama niewiem po ilu dniach wsumie mam zrobić test;/

jeśli chcesz być pewna wyniku - to negatywny będzie w 99,9% wiarygodny minimum po 3 tygodniach od stosunku.

wydaje mi sie ..ze po 7 dniach od stosunku :) ...ja tak robiłam :) wyszedł pozytywny :P

Gość deeedeee
Wynik pozytywny jest pewny w dowolnym momencie (tzn mniej niz 3 tyg), ale zeby upewnic sie co do wyniku negatywnego nalezy odczekac te 21 dni.