Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie

BLAGAM WAS PRZECZYTAJCIE , nie wiem co dalej ze soba robic

Polecane posty

Gość moje zycie

Przechodzilam depresje, tak mi sie wydaje , spalam calymi dniami, nie chcialo mi sie wykapac , umyc , itp Lezalam tylko przed tv i zakladalam topiki jak mi zle. Dodam ,ze moj stan psyhiczny jest kiepski od kiedy mieszkam za granica, 3 lata. Od paru dni cos sie zmienilo , a raczej zmienia. Wstaje wczesnie, mam sile nie tylko na prysznic ale i posprzatanie mieszkania itp. Z checia chodze do tej resztki pracy , ktora mi zostala. Przez depresje zawalilam szkole i prace, zostalo mi pare godzin tygodniowo dodatkowej. Mieszkam za granica i mam 24 lata. Czuje ze sie budze ale czy nie jest za pozno??? o moge zrobic ze soba?? Obecnie mam massse wolnego czasu bo wszystko pozawalalam. I co z tego ze wstaje rano jak nie wiem co ze soba zrobic. Pomozcie mi cos Dodam ze mam faceta ale cos sie na maxa popsulo. Odsunelismy sie od siebie.

po pierwsze- depresje moze stwierdzic lekarz po drugie- znajdz sobie jakies zajecie, ktore zabije nude

Gość moje zycie
latwo powiedziec znajdz sobie zajecie siedze w mieszkaniu w ktorym n iby mam co robic ale jakos mnie nie ciagnie

Gość ona stracona
Czuje ze sie budze ale czy nie jest za pozno??? nigdy póki zycie i checi oraz mozliwosci za pozno nie jest:)

Gość moje zycie
macie racje , ale to wszystko nie jest taki latwe u lekarza nigdy nie bylam choc stwiedzil to szeeg teapeutow i bioenergoterapeutow

Gość zamiast siedzieć w mieszkaniu
wyjdź do ludzi, poszukaj nowej pracy, kup nowy ciuszek. Samotność w domu niczego nie zmieni i znów popadniesz w stan marazmu. Tymbardziej, że idzie jesień, mniej światła nie wpływa dobrze na nastrój. Więc otwórz się na ludzi już dziś. Komp ci w tym nie pomoże

Gość onanaja
Rozumiem Cie, ja mam podobnie i nie wiem co ze soba robic:) chociaz mam juz pewne pomysly, moze zajme sie fotografia, poza tym chce isc na jakies zajecia z tanca. Poki co jeszcze nic nie zaczelam. Zastanow sie na co bys miala teraz ochote. Co Ci sprawia przyjemnosc i pozwala na zapomnienie o bozym swiecie?:)

Gość moje zycie
najgorzej ze jeszcze mieszkam w malej miescinie i nudno tutaj

tez tak mialam, zagranica, z facetem, z ktorym oddalilismy sie od siebie, w malej miescinie, gdzie nic nie bylo, nawet ludzi na ulicach i wiesz co zrobilam...wrocilam do domu :)

Na depresję bierze się leki i nie ma innego wyjścia, tylko pójść do lekarza i czy rzeczywiście musisz tam tkwić, jeśli nie czujesz się dobrze, wracaj jeśli tylko masz do czego

Gość moje zycie
nie mam do czego wracac niestety

no ja niby tez nie mialam, ale ukladam sobie zycie na nowo i czasami (jeszcze niezbyt czesto, ale mam nadzieje, ze sie to zmieni :) ), mam wrazenie, ze tu i w ten sposob mi lepiej :)

Gość elle24
Brałaś jakieś leki?Depresje się leczy, inaczej się nie da. Za późno na co?

Gość ja tez sie zaczelam
budzic w wieku 24 lat i wlasnie ide na studia, lepiej pozno niz wcale :) Cale piekne zycie przed nami :)

sport jest najlepszym lekiem na całe zło...ubierz dresik i idź pobiegać:) Zbawienne dla figury i ogolnego samopoczucia...wszystkie emocje z Ciebieujda i zaczniesz trzezwo myslec... POLECAM:):):)

Gość Malgosia_83.
JA TEZ DOPIERO SIE BUDZE ALE DLA MNIE CHYBA ZA POZNO

Gość ja tez sie zaczelam
A tam za pozno, to chyba Twoja depresja jeszcze troche za toba przemiwia ;) Jestem z tego samego rocznika co Ty i wierze, ze wszystlo co najlepsze przede mna. Zreszta znam wiele osob, ktore zaczely pozno wrcac do zywych i po latach osiagneli co chceili i sa szczesliwi. Siostra mojego faceta poszla na wymarzone studia w wieku 26 lat :)

Gość Królowa Śniegu2
Źle się czujesz bo się zwyczajnie nudzisz. człowiek potrzebuje wyzwań, zmian na codzień. Gdy sie siedzi całymi dniami i życie sprowadza sie do ciągle tych samych zajęc można dostac na głowę.Potrzebujesz kontaktów z ludźmi, hobby, zajęc poza domem. Spróbuj spacerów, jakiegoś sportu (ten taniec to moze byc fajna sprawa). Zmien coś w swoim wizerunku (nowa fryzurka, kolor), może jakiś nowy ciuszek. Zmień coś w mieszkaniu, jakieś kolorowe poduszki, nowa lampka, cokolwiek.