Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalny terror

błagam o wsparcie! przeżywam bardzo ciezkie chwile!

Polecane posty

Gość emocjonalny terror

Gość emocjonalny terror
prosze...

Gość _mara
przytulam i wspieram :)

Gość Co się stało
???

Gość emocjonalny terror
tak mi cieżko patrzec prawdzie prosto w oczy! człowiek czasami wierzy ze cud, Bóg lub jego blagania cofna czas, zmienia wydarzenia odkrycia, ze zamkną oczy i wszytko bedzie dobrze...ja zamykam i łzy tak pala ze musze je otwierac!!!! a nie chce!!!!!!!!!! tak bardzo nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Co się stało
Wygadaj się może pomoże. Powiedz co się dzieje??

Gość emocjonalny terror
bardzo was prosze! niech ktos ty ze mna posiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w pokoju obok,w sypialni lezy(spi) moj hubert... tylko ze ja juz nie moge połozyc sie obok niego:( jesli mam szacunek do siebie to nie moge!!!!!!!!!

Gość Co się stało
Dlaczego nie możesz? Co on Ci zrobił?

Gość ccccccccc
przestań dawkować napięcie, mów o co komon

Gość emocjonalny terror
jestem tak zalamana ze ledwo pisze zwiazek mi sie posypal, odkryłam ziarenko kłamstwa, zachowalam zimna krew, powiedzialam zeby sie nie zblizal.....myslalam ze bedzie naprawiac...........ale stwierdził ze nie, nie chce byc ze mna..............nie wiem czy poprostu tak mu głupio, czy tez naprawde bede mysiala patrzec przez lzy przez najblizsze miesiace

Gość emocjonalny terror
tyle sił wpakowałam w ten zwiazek, w niego jako w czlowieka! tyle milosci, nie zawsze odwzajemnianej , zrozumienia......bo warto bylo, kazdego dnia uczylam sie od niego bardzo duzo.......jest madrym człowiekiem.... czulam..czuje, ze bedac przy nim duzo zyskuje, bo mnie wzbogaca............................. nie wiem..... bylo ciezko ale wychodzilismy z opresji.. teraz pluje sobie w brode ze godzine temu weszłam do domu(pracuje na noc) i powiedziałam mu co znalazłam:(.................

Gość bernadetka1
Co znalazłaś? powiedz o co chodzi?

Gość SweetBlondi
bo tak to jest z facetami zawsze wszystko psuja i tyle nie ma to jak miec swiety spokoj

Gość emocjonalny terror
załuje ze wyznalam prawde! przeciez to koszmar! człowiek powinien zalowac ze sie oszukuje aja zaluje prawdy! zaluje ze nie trzymalam jezyka za zebami! boze albo ja mam tak zniszczona psychike ze nie odrozniam juz tego co dla mnie dobre a co złe, albo niewiem............

Gość emocjonalny terror
portal, maile, rozmawia z kobietami, to portal erotyczny...... nie rozumiem wszytkiego, mieszkamy w uk, portal jest anagieski a ja dobrze nie znam jezyka........ on jest młody wiem ze daceci w jego wieku patrza na takie rzeczy... brudny sex ale my bylismy otwarci mielismy tego nie ukrywac tylko razem ogladac itd......... powiedzial: chyba nie ejstes rozczarowana? od poczatku wiedzialem ze to sie nie uda, wracaj do polski

Gość Co się stało
napisz co znalazłaś?? O czym powiedziałaś, może pomożemy.

Gość Co się stało
To, że chodzi po takich portalach jest raczej normalne ale to co Ci odpowiedział już nie. Naprawdę chcesz płakać przez takiego człowieka?

Gość emocjonalny terror
mielismy rozne akcje i takie slowa juz padały, mamy rozne charaktery....czasami ostro bylo...ale zawsze sie prostowalo,bo on mnie kocha i wracal.......... ale z kazdakolejna kłotnia czy jakas akcja balam sie bo nie wiem czy to wlasnie ta kropla przepelni czare na dobre....... boje sie ze tym razem........ o boze.....dlaczego dajesz sie tak czesto wzywac ludzia w potrzebie?!

faceci potrafia wszystko spierdolic! nawet jak maja jedna dupe...to szukaja odmiany...mam czasem wrazenie ze facetow trzeba traktowac jak psy...wtedy sa wierni..nie daj Bog prawic im komplementy...bo to podnosi ich ego...mysla ze sa super atrakcyjni i wtedy szukaja cos nowego..tylko nie biora pod uwage tego ze co sie podoba mamie nie zawsze podoba sie corce....

Gość emocjonalny terror
tak sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość emocjonalny terror
miałczydelko nie ma facetów ktorzy kochaja naprawde??? tak go kocham! placze bo nie moge sie przytulic do niego.......... teraz to on mnie odepchnie

Gość Co się stało
Daj mu w końcu nauczkę!!! Nie można tak traktować człowieka i robić mu tyle krzywdy emocjonalnej jakiej on zadaje Tobie. Otrząśnij się kobieto. Zacznij się pakować, nie ch poczuje, że przesadziła, niech walczy o Ciebie!!!!!! Nie daj się!!! On czuje się zbyt bezpieczny. Myśli, że wszystko może nagadać i zrobic a Ty zawsze będziesz

Gość emocjonalny terror
mysle ze on nie chce zebym była on jest z natury samotnikiem, nie jest pro rodzinny, i co najwazniejsze nie znosi przyznawac sie do bledów........

Ty chyba jesteś jakiś typ męczennicy i tchórzyka :( Na ile potrafisz się zgodzić, by gnojek Cię pogłaskał jak spragnionego pieska? W końcu i tak dostaniesz kopa w d* jeśli nie zmienisz swojej postawy.

Gość emocjonalny terror
chciałabym rade, w kltorej znalazłabym rozwiazanie na to jak go zmienic zeby mnie tak kochal ze niemogl by bezemnie zyc serce mi sie kraje jak widze co z rak mi ucieka...

Gość Co się stało
To odejdź. Zrób to dla siebie. Nikt o Ciebie nie zadba jeżeli sama tego nie zrobisz. Pomyśl teraz kończy z Tobą, bo złapałaś go na małym kłastwie. Później może zdradzić, zrobić wszystko a Ty będzie myśleć bardzo go kocham to moja wina. Przecież dziewczyno on Tobą manipuluje. To jest toksyczny związek. Walcz o siebie. Całe życie przed Tobą. Chcesz tak żyć? Bać się czy powiedzieć prawdę, bo on może odejść? Musisz pokazać mu, że sama potrafisz sobie świetnie poradzić!!!!

Gość emocjonalny terror
TYLKO_MNIE_KOCHAJ naprawde jestes taka silna, ze kochajac do szalenstwa podnosisz glowe, odwracasz sie i idziesz?

Gość Co się stało
Uwież mi, że z każdym miesiącem i rokiem będzie gorzej i bardziej będziesz cierpieć!!