Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie jest

Życie jest nudne

Polecane posty

Gość tak właśnie jest

Nie chodzi mi tylko o moje życie. Chodzi mi tak ogólnie o życie. Bo co w nim jest takiego nadzwyczajnego? Moim zdaniem nic nie ma. Zdecydowanie wolałbym umrzeć niż męczyć się jeszcze przez następnych (być może) kilkadziesiąt lat.

Troche mi tu śmierdzi depresja. Ogolnie nudno mi również bo musze siedzieć w domu i nawet noska nie moge na zewnątrz wynużyć:(

Niezły pesudonim, heheheh Moda na Sukces, matko, przecież jeszcze większa depresja murowana

Gość tak właśnie jest
Ja nie muszę siedzieć w domu. Mogę wyjść. Ale po co? Zawsze zdecydowanie wolałem siedzenie przed komputerem niż obcowanie z ludźmi.

Posłuchaj to wyjdź do ludzi, włąśnie komputer może tak wciągnąć że nie chce się przebywać z ludźmi a potem się tego żałuje. A ile Ty masz lat jeśli można wiedzieć i jakie jest Twoje imię?

Gość tak właśnie jest
Jestem Daniel i mam 28 lat.

Gość i tak właśnie jest
tzn. Daniel tak mówie do swojego fiuta ale on jeste od mnie młodszy o 20lat

hm.....ciekawy tok myślenia...Zastanawiam się jak pogadać z Tobą... Zatkało mnie troszku jak przeczytałam o Twoim imieniu. Taki dojrzały mężczyzna a nie ma ochoty na życie. Jesteś samotny? Czujesz się tak owy?

Gość tak właśnie jest
Pół na pół :-) Teoretycznie jestem samotny, ale w praktyce długi kontakt z ludźmi mi nie służy :-)

Nio to ja mam dla Ciebie rade, lepiej nie siedz przy kompie tylko zacznij kontaktować się ze światem zewnętrznym. Bo najgorsze jest być samotnym, Ty niby do końca się tak nie czujesz, ale kiedyś możesz tak się czuć a napewno to nic miłego. Ja mam 21 lkat ale nie chciałabym nigdy być samotna, jestem osobą której bliskość i ciepło drugiej osoby jest potrzebne.

kolejna ciota. Wez sie chłopie jeszcze rozpłacz. To do kurwy nędzy twoje zycie i jesli uwazasz ze jest nudne.. zrob z tym cos. Jesli nie sluzy ci kontakt z ludzmi, jedz w pizdu do dzungli i poluj na małpy. Na pewno bedzie ciekwaie i bedize to mialo jakis sens... Albo zgnij przed kompem użalając się nad swoim nędznym losem.

Gość tak właśnie jest
Nie piję alkoholu, więc się nie upiję.

Gość dziara
jak to jest...że realnie nie ma ...smoków ...elfów ...wampirów ...wilkołaków ...wiedźminów ...kruk nie powoła cię na powrót do życia...no może juz nie całkowitego...i dobrze że innego to wszystko nie istnieje...i wcale nie jest łatwo się z tym pogodzić nie umiem żyć w swoich czasach...nie umiem żyć w zwykłym świecie...niezależnie od czasów

Gość tak właśnie jest
Jaki sens ma niby polowanie na małpy? Ty chyba czytać nie umiesz! Przecież pisałem, że nie chodzi mi o to, że moje życie jest nudne, tylko że życie jako życie jest nudne. Bo przecież życie składa się w dużym stopniu z powtarzania tych samych czynności: spanie, mycie się, załatwianie potrzeb fizjologicznych, jedzenie itp. Czy nie jest to nudne? Moim zdaniem jedynym sposobem przerwania tego jest śmierć.

Jak śpisz to na pewno myslisz, ze to nudne. Ta.. juz to widze. Myc sie nei musisz. Jesli uwazasz, ze w przypadku srania i lania powinny cie czekac jakies przygody.. buehehehe powodzenia. Tak na prawde widze, ze cie neizle posrało :). Skoro uwazasz, ze spanie, mycie sie, sranie, lanie i jedzenie cię tak niesamowicie męczą.. no to faktycznie przerwać to moze tylko smierc. Ale tak ode mnie to uwazam, ze masz niezle kakao w głowie. Na pewno litować się nad tobą biedaku nie mam zamiaru. Ludzie mają większe problemy niż Twój.

A tak w sumie to jak sie zamierzasz zabic?! Powiesic sie?! na jakims sznurze a potem tak wisiec? Przeciez to nudne :\\. Otruć sie?! Pf.. połkąć tabletki i zasnąć (a sen jest przeciez nudny) to kazdy potrafi. No to moze skoczyc z budynku?! A jesli w powietrzu ci sie znudzi!?

pomijajac , ze sie usmialam z faceta wyzej to dodam z szufladki mojej zyciowej madrosci (sic!), ze zycie nie jest nudne...zycie bywa jedynie nudne...ale to w duzym stopniu zalezy od nas samych.

oczywiscie lavita. Koleś sobie sam coś wkręcił i teraz ma problem - z samym sobą :) Do tego nie pije.... No ale to o czymś świadczy :)

Gość o zesz...........
facet taki se, jestes moim idolem :D buuuuahahahaha

nie pije, to przynajmniej zdrowszy umrze :) o ile oczywiscie umieranie tez mu sie nie znudzi, bo przeciez smierc jest poniekad częścią zycia. ap. pomijam fakt, ze nie wiadomo co jest po smierci. Moze nic, a moze cos. A jesli sie okaze, ze jako samobojca trafisz do piekła!? A tam to juz sie bedziesz nudził przez całą wiecznosc..A wiecznosc to cholernie długo :\\. Chociaz istnieje rowniez mozliwosc, ze nie ma nic. No ale szanse ma 50/50

Gość tak właśnie jest
Facet, ty ciągle odwołujesz się do czegoś, czego ja w ogóle nie poruszyłem. Przecież ja nie napisałem, że mycie się czy spanie jest męczące! Chodziło mi o to, że jakby tak spojrzeć na całe nasze życie to bardzo dużą część jego przesypiamy, przejadamy itp. i to jest właśnie nudne. To codzienne powtarzanie czynności, które musimy robić, a które zabierają nam jakże cenny czas. Poza tym nie uważam, żeby było na tym świecie coś, dla czego warto by było żyć.