Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

PODPASKI BELLA BLUE-GREEN-CZYM SIE ROZNIA?i ktire lepsze?

Polecane posty

Gość marceliona

bo patrzalam na opakowania i wymiary maja takie same.wiec czym sie roznia ze sa w opakowaniach o roznych kolorach i ktore sa lepsze?chyba perfecta sie nazywaja...

Gość llllllllllllllllllll
green mają na górze siateczkę (jak np. alwaysy), a blue bawełnę. osobiście wolę greeny ;)

Gość nudne te tematy jak cholera
ja wolę te blue. nienawidzę tych z siateczką :o brrrrr, okropieństwo

Gość marceliona
a one sa chlonne i nie przeciekna?bo ostatnio jaklims cudem przeciekla mi podpaska :(

Gość llllllllllllllllllll
no chyba sama musisz sprawdzić, czy ci pasują.... drogie nie są, więc fortuny na tym nie stracisz ;)

Gość fgghn
kolorem sie roznia:) :P

Gość a mi gin
ja używałam kiedyś zielone, ale miałam często stany zapalne, gin mi poradziła żebym zmieniła podpaski no i zaczęłam używać niebieskich, tych bawełnianych. I jest duzo lepiej.

Gość oliwka7711
green- maja powloczke z siateczki, ktora zatrzymuje wilgoc w srodku dlatego niema szie uczucia "mokrej pupy" blue-maja bawelniana powloczke, lecz wilgoc jest na jej powieszchni i mozna odczowac dyskomfort w postaci "mokrekrej pupy"

Ja uzywałam blue i byłam zadowolona. Spróbowałam green i też przez jakiś czas byłam - one właśnie mają siateczkę. Zadowolona byłam dopóki mnie podpaska nie odparzyła, a miałam ja na sobie raptem 2 godziny i nie było upału:/ Nie zdarzyło mi się to nigdy przy blue i do nich wróciłam

Gość wolę blue
te green odparzają cipkę:o i stan zapalny gotowy:o

Gość Jestem sobą i tyle
Green posiadają siateczkę,a Blue bawełnianą powłoczkę. Ja nie mam zamiaru używać innych podpasek niż Bella,bo Always i Naturella testowane są na zwierzetach.

Gość autorko a może
Jestem sobą i tyle - ciekawe jak, zakładają podpaskę królikowi doświadczalnemu? Buahahaha :-D

Gość Ryszardaaa
Blue - włóknina Green - siateczka Osobiście ja, porównując je obie, stwierdziłam że są one bardzo podobne, może te Blue są delikatniejsze. Te Green z siateczką i tak są o wiele lepsze niż te ceratowe alwaysy. Ja wybieram siateczkę, bo oddzielają skórę od krwi. xd