Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia0187

Yasmin, czy ktoś miał takie objawy

Polecane posty

Gość Agusia0187

Witam biorę pierwsze opakowanie yasmin, zaczęłam jak lekarz kazał pierwsza tabl. w pierwszy dzień krwawienia i jest juz 9 dni a ja dalej krwawię, czy to normalne, do mojej pani doktor nie mogę się dodzwonić ma chyba urlop :( czy ktoś miał podobne objawy, bo wiem, że mogą wystącpic plamienia czy krwawienia ale czy normalne jst to, że pierwsze krwawienie się jeszcze nie skończyło. BRDZO PROSZE O WYPOWIEDZ. ;(

Gość hejhejehejhe
ulotke czytałas? Plamienie w pierwszym miesiacu brania tabletek to normalna sprawa, wiec nie masz sie czym przejmowac:)

czasem tak jest że pozażyciu pierwszej tabletki okres się nie zatrzymuje tylko trwa nadal. czasem jest zupełnie odwrotnie, ale to ciebie nie dotyczy :) myślęże jeszcze możesz byćspokojna, jeżeli nie skończy się do 10 dnia polecam kontakt z lekarzem.

kurcze przepraszam za brak spacji (to moja nowa powalona klawiatura :() oj źle przeczytałam, czy to krwawienie jest intensywne???

Gość Agusia0184
Dziś nadal jest krew teraz jest jak woda dosłownie, zero gęstości i jest różowa ale nie jest jej aż tak mało, czasem są dwie plamki a po wysiłku mocniej... zastanawiam się czy poczekać jeszcze kilka dni i czy komuś coś takiego także się przytrafiło. Wczoraj wydawało mi się wieczorem, że już nie ma krwi i kochałam się ze swoim facetem, a po stosunku zobaczyłam krew....

Gość Agusia0187
Plamienie ustało, ale mam inny problem strasznie pogorszyła mi się po nich cera :( a zaczęłam je brać właśnie na jej poprawę gdyż mam problemy, czy powinnam iść zmienić tabletki, dodam, że muszę iść do innego lekarza, bo moja pani dr jest w szpitalu, miała wylew. :/ Słyszałam że na skórę dobry jest regulon, czy skoro yasmin ją pogarsa to jest duże prawdopodobieństwo ze regulon mi pomoże ??? Diane nie chcę brać, bo się boję skutków ubocznych a przede wszystkim tycia. PROSZĘ WYPOWIEDZCIE SIĘ....