Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini Kafeteria

Stwórzmy nową religię

Polecane posty

Gość Bogini Kafeteria

Postanowiłam nie być gorsza i stworzyć własną religię ;). Zapraszam was do współpracy. Razem stwórzmy jej doktryny, założenia, bóstwa itp. Pamiętajcie jednak, że głównym pomysłodawcą i głównym Bogiem jestem Ja! ;) . Więc wszelkie prawa religii muszą być przeze mnie zatwierdzone. Mogę jednak powołać apostołów, lub bóstwa podrzędne, więc piszcie swoje propozycje i kandydatury, ,a rozpatrzę. Show must go on! :P Czas zacząć. Na początku był Chaos... :classic_cool:

Gość Bogini Kafeteria
sprężcie się

Gość eeeeeeee tam

Gość Na początku był Chaos...
a potem wąż wpełznął w cipsko Bogini Kafeterii i odgryzł jej kawał szyjki macicy........

Gość a co to takiego
zalozmy na kafe kacik modlitewny

Gość frk-099
...którą przeżuwszy i przepchnąwszy przez siebie samego wydalił poza Ciało Bogini Kafeterii w próżnię. I wtedy z tej przetrawionej boskiej materii, skażonej wężowym odium pełzajacego podszywu powstała próżnia, potem pył międzygwiezdny, następnie gwiazdy i planety. Na jednej z nich bakterie, zwierzęta i ludzie. A wszystko to jedynie po to, aby pewnego dnia powstała poprzez Tchnienie Grzybiczne Uwężowionej Pochwy, KAFETERIA...

Gość frk-099
Na tejże Kafeterii będącej Boską Emanacją zjawiły się istoty, istotnie ludzkie a także Grzybicą porażeni podszywacze...