Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompaugwiehbv

WORD office, pomocy!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kompaugwiehbv

mam piracką wersję Microsoft Office 2003 i krzyknęło mi o aktualizację i rejestrację. Dopóki tego nie zrobiłam nie działał, tzn nie mogłam nic pisać, choć dokumenty oglądaćmogłam. Kliknęłam "tak" i się z czymś połaczył, kazał się wyłączyć i ponownie włączyć. Tak zrobiłam i jest ok. Ale teraz pytanie - z czym to dziadostwo się połączyło ??!! Czy nie grozi mi nic za posiadanie pirata? Czy kogoś może to na mnie naprowadzić? Proszę o poważne odpowiedzi i brak komentarzy typu "kup sobie oryginał". UPrzedzam że na razie nie mam pieniędzy na tą przyjemność zamykając tym samym mam nadzieję buzie pajacom.

Gość Operetka internetowa
usuń tego office'a microsoftu i sciągnij daromowego legalnego Open OFficea :-)

Gość fatalnie
no to masz przekichane

Gość kompaugwiehbv
no to ładnie. Ale jeszcze raz proszę o wypowiedzi osób które naprawdę się na tym znają. Co to znaczy że mam przechlapane. Ktoś przyjdzie sprawdzać???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Open Office to kiszka ;] Niestety ;) No ale tak od biedy moze byc ;) A jesli studiujesz to nie mozesz sobie z uczelni legalnej wersji wziac?? Teraz Microsoft daje jednostkom naukowym na takie cele i rozdaja studentom :)

Gość kompaugwiehbv
nie studiuję

Gość kompaugwiehbv
kurdę, nie ma tu nikogo kto się zna na tym?????!! Pomocy, ja muszę go używać już!!!

zapewne połączyło sie z oficjalną stroną Microsoftu możliwe konsekwencje to kara za piractwo jeśli będzie się chciało policji sprawdzić rada - odinstaluj i zainstaluj inną wersję (może od kumpla) z prawidłowym kodem (powinno działać) wyłaćz też (pewnie gdzieś w opcjach) informowanie o aktualizacjach i nigdy: - nie klikaj w takich przypadkach TAK - jak wywali błąd i zamknie program NIE WYSYŁAJ raportu o błędach