Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

17 latka jest lepsza niż 19

Polecane posty

Gość panienka widać
Moja koleżanka ma 30 lat, dziecko ośmioletnie i 20-letniego faceta. Dopiero trzeba być prawdziwym mężczyzną żeby zadowolić dojrzałą kobietę.

Gość grzęś pamiętasz naszą piosen
sex narkotyki nowe hip-hop hobby już żyjesz mocniej już żyjesz ostrzej... Chłopaki piją odwiedzają agencje tam przyjezdne d**y nocą zarabiają na czesne ale ty tylko j**iesz suki... Małolatki dla Ciebie nakladają wysokie obcasy a na ulicy wyglądają jak w pracy...

Gość panienka widać
trzeba być idiotą mając takie podejście jak ty

Gość panienka widać
grzęś ile ty masz lat? 14?

dla faceta koło 30 nie jest zadnym lansem prowadzac sie z gowniarą... to mięso do sexu i tyle... lansem to jest wyrwac sobie pare lat młodszą extra zrobioną dupe... zresztą o czym my tu mowimy.... wystarczy wyjsc dzis wieczorem, podjechac pod jakis klub dla gówniarzy i mozna brać, brać i brać... małolate zbajerujesz byle czym...

a starej krowy nie trzeba nawet bajerować-zresztąniechiałobymisię.Bo i po co

szczerze, to dyskusja robi sie troche meczaca, kazdy ma na ten temat swoje zdanie i go nie zmieni poprzez argumenty innych, miłego weekendu wam zycze

Gość panienka widać
ja pierdole, co za palant. jesteś zjebany strasznie. tobą, pryszczu to tylko gówniary (przy wielkim szczęściu i dobrym dniu) mogłyby się zainteresować bo twoja wątła postawa, nijaka osobowość i twarz jako kara za grzechy rodziców nie zainteresowała by żadnej prawdziwej kobiety.

Ja gdybym miał 17-letnią dziewczynę, to nie proponowałbym jej od razu seksu. Z 19-latką byłoby podobnie.

Gość panienka widać
to było do grzęsia oczywiście:) Ja też żegnam wszystkich, a zwłaszcza szalenie zakompleksionego grzęsia :)

Gość *ROXI*
mam 17 lat i chciałabym zrobić wszystko zeby zatrzymać czas... niestety się nie da a szkoda bo macie troche racje z tym ze malolaty lecą na kase... hehe ale jaki to lans... zajebiste autko, kupe kaski, starszy chłopak hehe ale faka dostanie a nie sexu ;p

Gość antek police
najlepsz jest pietnastka z dużym cycem

Chciałabym was wszystkich zobaczyć. Tych, co wolą gówniary, a o dojrzałych kobietach piszą, że to kurwy i krowy ;) Taka starsza po 20 to by was nawet kijem nie tknęła chłopcy :P nie ten poziom :D

Gość hehezabawne
jestem 17 latka, i uwazam ze ten temat jest tak glupi jak to jest tylko mozliwe, co za roznica 17 czy 19?? ani z wygladu za wielka ,moze troche zachowanie. Ale glupie jest tez pisanie ze 17 latki pisza koffabe ZwaRiOwAne itp. bo to przesadza. Mam 17 lat i jestem dojrzala, mam wyrobiony poglad na wiele rzeczy, potrafie dyskutowac i rozmawiac o wszystkim od dyskusji na temat religi do dyskusj na temat kosmosu. Sadze ze dojrzalos to indywidualna sprawa , zobaczcie sobie chociaz na topiki jak ja wygladam dziewczyn ktore maja 23 lata.... poprostu zenada...

Ci co mają wiecej niż 26 lat i wolą 17 to chodzi im o sferę erotyczną a nie związek partnerski. Najlepiej dla nich żeby taka 17 nie była za bardzo rozgarnięta. Wtedy mogą się do niej dopasować poziomem inteligencji

poglądy wyrabia sie na podstawie doswiadczenia życiowego i wlasnych przeżyc... a to co ma 17 latka to nie poglądy, tylko teorie...

Gość hehezabawne
wiesz sadze ze w ciagu 17 lat moglam wiecej przezyc niz niejadna 30 latka, poza tym powiedzialam ze na niektore rzeczy juz mam wyrobione poglady, a nie na wszystkie. A tak wogole to czmeu masz taki poglad na 17 latki?? znasz ich wiele i wszystkie sa glupie ?? hmmmm interesujace.....

komiczne to samo miałam pisać :D Jak miałam lat 17 to się mi wydawało, że ja mądra jestem, inteligentna i rozsądna :D teraz mam 23 i ..głupia byłam ;)

Gość hehezabawne
a poza tym wszystkie twoje poglady sa wyrobione na podstawie doswiadczen?? np poglad na temat aborcji, kary smierci religii, polityki?? wszystko to przezyles?? gratuluje.... czesc pogladow jest z doswiadczen czesc z obserwacjio iprzemyslen