Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

17 latka jest lepsza niż 19

Polecane posty

Jakie Ty dziecko możesz mieć poglądy ? :o i założę się, że 30-stki maja więcej doświadczeń niż Ty i ja razem wzięte ;) a Twoje poglądy to się jeszcze zmienią. Sama zobaczysz ;)

\"wiesz sadze ze w ciagu 17 lat moglam wiecej przezyc niz niejadna 30 latka\" pisalem juz to kiedys.... chocbys była sierotą od 10 roku zycia i sama zajomowala sie sześciorgiem rodzenstwa, pracowała do tego na 2 zmiany w fabryce i pomagala 2 starszym babciom oraz miała 10 facetow - kazdego z innego gimnazjum, to nie bedziesz nigdy doswiadczona i dojrzala w wieku 17 lat... mozesz byc dojrzala JAK NA SWOJ WIEK... a skad wiem - a stad, ze corki znajomych sa w podobnym wieku... fajnie sie z takimi gada, mają mądre poglądy, sa powazne, opowiadaja o swoich planach zyciowych - bardzo doroslych... a potem slysze od ich rodzicow, ze taka kiche potrafia odwalic, ze głowa boli... tylko mi nie pisz, ze kazdy jest inny, bo to banal i frazes

:D Poglądy można mieć, ale na temat aborcji i religii to Ci się może całkiem pozmieniać. I widać, że trochę zarozumiała jesteś. Nie tędy droga ;) jeszcze sama się przekonasz..tak jak i ja:)

hehezabawne trafilas na fatalne przyklady dziecino :P:P:P bo jestem prawnikiem i akurat wymienione przez Ciebie aspekty życia znam doskonale zawodowo, a wiele i prywatnie.... tak naprawde poznajemy siebie i mozemy mowic o sobie dopiero, gdy znaleźlismy sie w zyciu w sytuacjach extremalnych, bo własnie extrema pokazuja, jacy jestesmy... bo tak to sobie mozna gdybac \"zrobilbym to i tamto\" - ale to tylko gdybanie... a w ilu extremanych sytuacjach stanela 17 latka? kolezanka ukradla jej naklejki z Wytch :P a moze dostala dwie jedynki z chemii? :P

Gość hehezabawne
wiesz sadze ze wieksza dziecinnosc wykazujesz ty nazywajac mnie dzieckiem i atakujac, uwazaj jak chcesz twoje zdanie i szczerze mowiac srednio mnie obchodzi, ale wykazuje bledy ktore wy macie w rozumowaniu bo nie jest tak mloda = glupia i niedoswiadczona starsza = madra i inteligentna jeszcze raz zwracam was do topiku 20-25 latek , ktore pokazuja swoje zdjecia kaza je oceniac ,albo pytaja sie czy przez usta moga zajsc w ciaze... a co do doswiadczen to sa rozni ludzie sa 17 latki ktore zyja w patologicznych rodzinach bez pieniedzy, byly zgwalcone lub cokolwiek innego, i sadze ze one duzo wiecej przezyly.... ocenianie po wieku jest moim zdaniem glupie, oceniac mozna jak sie porozmawia z czlowiekiem na jakis temat, po sposobie jakim sie wypowiada, jakich slow uzywa itp nie kazda 17 latka gada tylkoo tipsach i chlopakach

\"uwazaj jak chcesz twoje zdanie i szczerze mowiac srednio mnie obchodzi\" czyli jednak Cie obchodzi, nie bardzo ale srednio...:P wiec przejmujesz sie tym co pisze \"a co do doswiadczen to sa rozni ludzie sa 17 latki ktore zyja w patologicznych rodzinach bez pieniedzy, byly zgwalcone lub cokolwiek innego, i sadze ze one duzo wiecej przezyly....\" po takich doswiadczeniach mozna co najwyzej byc doswiadczonym pacjentem psychiatry lub psychologa... mysisz życie z patologiami... dziecinne bardzo

Gość hehezabawne
no widze na jakim poziomi jest dyskusja z wami, sami sie zastanowcie , zamiast zastanowic sie nad czym pisze probujsecie mnie osmieszyc naklejkami itp i udowodnic ze nie mam racji. a co do tego ze wydaje mi sie ze jestem dorosla , to wcale mi sie nie wydaje wiem ze za pare lat bede miala inne zdanie na temat wielu spraw , bo i wam w wieku 30 lat zmienia sie zdanie, ale pominmy ten temat. Staracie mi sie usilnie udowodnic ze jestem dzieckiem nie myslacym , ok wasza sprawa ,naprawde nie robicie mi krzywdy ,bo potrafie zniesc krytyke:) a co do seriali to ich nie ogladam (z tego co wiem osoby w waszym wieku przepadaja za losami antonia i manuely...) pozdrawiam i znikam z tego topiku ,bo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi... komiczne masz racje komiczne jest podawanie sie za prawnika.... hmmm ale twoja sprawa papa milego dnia

\"jeszcze raz zwracam was do topiku 20-25 latek \" a jakie to ma znaczenie - to ze ktos jest idiota w wieku 25 lat nie znaczy, ze Ty jestes mądra w wieku 17

Tak nie jest żeby wyrwać małolatkę trzeba dobrze wyglądać, z wiekiem kobiety w mniejszym stopniu zwracają uwagę na wygląd

\"komiczne masz racje komiczne jest podawanie sie za prawnika.... hmmm ale twoja sprawa\" i kolejny dziecinny argument :D

haha co do topików 20-25 latek to Ty jeszcze takich dylematów nie miałaś :P Co wiesz na temat związków, facetów..? wiesz coś ? Zapewniam Cię, że te głupie topiki powstają w wyniku przykrych doświadczeń życiowych, braku poczucia własnej wartości a nie z głupoty autorek ;) wszystko jeszcze przed Tobą, przekonasz się.

Gość czytalem nie jedną
wypowiedź komiczne. To jest taka idiotka że trudno znaleźć równie głupią 17. Wychowana kurewka na kolorowych pisemkach

Gość hehezabawne
hehe rzeczywiscie twoje argumenty sa niezykle powazne.... po sposobie twojego pisania i argumentacji poprostu widac ze nie ejstes prawnikiem.. uwazasz mnie za dziecinna mimo ze mnie nie poznales ok, masz prawo do wlasnego zdania, nie potepiam go, przyjmuje do wiadomosci, a gdybys byl w pelni swiadom swojego zdania to poprostu olalbys taka malolate i nie odpisywal, bo w koncu jestes powaznym prawnikiem i po co tracic czas na odpisywanie smarkuli, sam sobie udowadniasz swoje zdanie, wogole nie rozpatrujac ze mozesz sie mylic. w tym jest twoj problem ja potrafie sie przyznac do bledu,dla ciebie to by byla strata godnosci

Uważam, że życie bardzo dało mi popalić (a czy to prawda, kiedyś się przekonam). Może to wyraz pychy, albo mojego nabrzmiałego ego, ale wydaje mi się, że gdyby mnie porównać z jakąś 23-latką - studentką, imprezowiczką i dupodajką... To sprawa, która z nas jest bardziej inteligentna, kulturalna i doświadczona życiowo i której motto życiowe, którego na co dzień się trzyma, nie byłaby od razu rozstrzygnięta. Wszystko zależy od punktu siedzenia ;)

Gość teoria spiskowa
poglądy wyrabia się przez doświadczenie... ja też miałam 17 lat i wydawało mi się, że mam poglądy... teraz mając 25 lat wiem, że jeszcze sporo doświadczeń przede mną... różnica taka 17 można zbajerwać, niejeden kumpel mi się chwalił, drink, jaks szmatka i rozkładją nogi, a ze straszymi trzeba się wykazać... przykre tylko ze dużo kobiet na etpie rozwoju intelektualnego 17tek już zostaje...

Gość hehezabawne
dzieki chloopak 25 nie wiem czemu tu sie tak wszyscy na mnie uwzieli... wogole nie czytaja moich argumentow... sa swiecie przekonani ze pare lat starsi to na pewno madrzejsi... zeby poprzec swoje argumenty podaja sie za prawnikow... no ale jak widac ,jestem za mloda na poglady, myslenie i dyskutowanie ,za 2 miesiace koncze 18 lat moze mi napiszecie za ile lat moge miec prawo wlasne zdanie i moge myslec?? w wieku 31 lat 2 miesiecy i 3 dni?? wtedy bede dostatecznie madra....??

\"po sposobie twojego pisania i argumentacji poprostu widac ze nie ejstes prawnikiem..\" buehehehehe a to dobre.... a co Ty wiesz o prawnikach... mam Ci pisac w ten sposob? Dyspozycja wypowiedzi na temat małoletnich, nie posiadających pełnej zdolnosci do czynności prawnych siedemnastolatek, wskazuje na argumentacje, iż wykazują się one rażącym niedbaltwem podczas formułowania swych wypowiedzi systemie informatycznym sieci komuterowej zwanej internetem? :P:P:P

\" wydaje mi się, że gdyby mnie porównać z jakąś 23-latką - studentką, imprezowiczką i dupodajką... To sprawa, która z nas jest bardziej inteligentna, kulturalna i doświadczona życiowo i której motto życiowe, którego na co dzień się trzyma, nie byłaby od razu rozstrzygnięta.\" A co ma inteligencja i kultura do imprezowania i dawania dupy :P

Gość teoria spiskowa
to nie oto chodzi.. widzisz dojrzałym się stajesz w tym momencie, kiedy swojej dojrzałości nie musisz udawadniać wszem i wobec.. bo ja po prostu masz

Gość hehezabawne
kolejne wypowiedzi swiadcza tym ze nie czytacie co pisze wyraznie napisalam ze wiem ze jestem mloda i poglady niektore mi sie zmienia, i tam bedzie przez wiele lat, z wami rowniez, a co do 17 latek rozkladajacych nogi, fakt sama takich duzo znam, ale znam tez kilka 20paro latek ktore tak robia, zalezy od charakteru , kto jaki jest, jak jakas rozklada nogi w wieku 17 lat to i nie przestanie w wieku 25

to jest forum dziecinko, a nie pisma procesowe i tutaj systematyke formułowania mysli dostosowuje sie do konwencji obowiązującej wszystkich interlokutorow :P

Dawanie dupy na imprezach świadczy zarówno o poziomie kultury jak i inteligencji. Bo pełno w akademikach głupich szmat.

Gość hehezabawne
no ale wy udowadniacie swoja dojrzalosc, i waszym jedynym argumentem w wyrazaniu tej dojrzalosci jest wiek komiczne napisac cos w taki sposob, to nie jest problem... a z prawnikami owszem mam niestety stycznosc i to z dobrymi

co Tys sie tego rozkladania nog tak doczepila? mozna sie puszczac i byc jednoczesnie inteligentną kobieta z duzym doswiadczeniem zyciowym - po prostu lubi ten sport

Gość hehezabawne
komiczne jako prawnik powinienes potrafic wysluchac zdania czyjegos nawet jak sie z nim nie zgadzasz i argumentowac w sposob przyzwoity a nie na zasadzie" nie bo nie" i nie powinienes podpierac sie zwracaniem sie do mnie dziecinko, aby oslabic moja pozycje w dyskusji...

A ja z doświadczenie wiem że jak rozkładała nogi w wieku 25 to i będzie rozkładać w wieku 30 mimo męża i dzieci.

Gość to jest kobieta
podszywa się pod faceta