Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

17 latka jest lepsza niż 19

Polecane posty

Gość ważne żeby dobrze sie bawic
a małolatkę jak jestes inteligentny będziesz potrafil czymś zainteresować

Gość panienka widać
że zryta, skurwiała małolata z ciebie.

Gość sam masz komleksy
bo boisz się rozdziewiczyć kobietę wiesz że jej wymaganiom byś nie podołał

Gość panienka widać
a jakie wymagania ma dziewica??? żeby nie bolało?? Buhahahahaha

Jak chcesz znalezc te odpowiednia skoro zapakowales wszystkie do jednego worka?? A poza tym nie podoba mi sie takie podejscie instrumentalne... Nastolatka to tez czlowiek, a nie kawalek miesa. Jesli oczekujesz od kobiety elegancji, wyrafinowania i doswiadczenia znajdz sobie inteligentna pania po 30stce i nie bedzie kłopotu.

komiczne :classic_cool: p.s nie jestem stara baba... jestem wlasnie w najpiekniejszym wieku 21 lat i od 3 lat mam jednego faceta, wiec nie jestem jakas \"przechodzona\' jak to nazywacie

Gość panienka widać
używana?? co to kurwa za określenie?? kobieta to nie samochód. a ty możesz być "używany", taak?? Facet, widać że mimo wieku masz wielkie nic w głowie.

Gość panienka widać
flawess, nie zadawaj takich trudnych pytań. Ona nie myśli :D

Gość panienka widać
flawless miało być

no właśnie dlatego preferuje kobiety koło 30... a dlaczego panowie chcą dziewice 1. przed nią mozna zgrywac macho fafa żyrafa prze kozaków, bo dziewica i tak nie ma porównania 2. sami podymali sobie, ale kobieta ma być czysta - taka skrajna hipokryzja... 3. młoda i niedoswiadczona zwykle chce zeby bylo szybko i juz... czyli panowie krótkodystansowcy z przedwczesnym wytryskiem mają jak w raju... a najwieksza głupotą jest to, że związki z dziewicami, zazwyczaj rozpadaja sie po kilku latach, bo kobieta dorosleje, poznaje innych facetów, jest niedoswiadczona w kontaktach z nimi, wiec łatwo ulega bajerowi i statystycznie 90% takich związkow rozpada sie...

Gość panienka widać
zgadzam się w 100% z komiczne.

moze i jest lepsza dla bezmózgich facetów, bo takiej łatwo zaimponowac kasa, samochodem etc. a jesli chodzi o ciut starsze dziewczyny-kobiety, to trzeba sie bardziej wysilic, nie? i tu sie problem zaczyna... chociaz....nawet starsze kobiety okazuja sie czasem głupimi blacharami i materialistkami, wiec wlasciwie wiek tu nie gra duzej roli

Gość komicznie to rzeczywiście kobi
eta

Właśnie żeby wyrwać małolatkę trzeba się wysilić, dupy przed 30 same się narzucają.

Co to za bzdury że młoda chce szybko , Całkowite idiotyzmy te stare szmaty wypisują

Gość panienka widać
Heh facet, konstruktywnej krytyki to ty nie umiesz ułożyć :) Mylisz się, mam 20 lat i od 2 lat jestem w szczęśliwym związku. Aha, pamiętaj że ty też się starzejesz i niedługo te małolaty będą się śmiały na twój widok. :D:D:D

\"Właśnie żeby wyrwać małolatkę trzeba się wysilić, d**y przed 30 same się narzucają.\" buehehehehehehe.... trzeba się namęczyć, a mianowicie: podjechać samochodem pod klub... i.. chyba niczego nie przegapiłem? :P

Gość panienka widać
to chyba nie było do mnie ale co tam :p

dla małolaty prowadzać sie z 10 lat starszym facetem to tak wielki lans przed kolezankami, że wyrywa sie je łatwo jak truskawki w ogródku :D ale tak jak napisałem... 17 spokojnie łyknie, że te 11 cm to super członek, a 4 minutowy stosunek, to MEGA SEX :P gratulować wysokich lotów chłopcy

Nie to co młodziutka wilgotna cipka jeszcze na gwarancji, lepiej kurwe z hiv