Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetianna

nie moge uwierzyc...

Polecane posty

Gość tetianna

moj brat to wyksztalcony , inteligentny facet z klasa za ktorego dalabym sobie reke uciac; kiedy pare lat temu poznal swoja zone oszalal na jej punkcie; piekna, przeesympatyczna , kochajaca kobieta; maja 2 malutkich dzieci , ktore kochaja ponad zycie; sielanka jak z romansu... dzis rano postanowilam do niego wpasc ( Sandra wyjechala z dziecmi do dziadkow ) niestety nikogo nie zastalam. Widzialam samochod brata przed blokiem , wiec pewna ze skoczyl do sklepu , postanowilam zaczekac. Po okolo 20 minutach uslyszalam glos brata i jakiejs kobiety, wychodzili z mieszkania... zamarlam , siedzialam cicho i nasluchiwalam . Schowalam sie kiedy schodzili na dol. Widzialam jak ja obejmuje i caluje jej szyje... a ona sie smiala , rozmawiali tak jakby sie znali od dluzszego czasu. Zrobilo mi sie slabo , dziewczyna byla mloda , wulgarnie ubrana i z tego co zdarzylam zobaczyc nie grzeszyla uroda...jestem w szoku! nie wiem jak postapic. Sandra to skarb a on w moich oczach stracil wszystko...

Gość skujak glupi
powybijac tylko takich szmatławców!!!!

Gość ciekawska----
weź brata na poważną rozmowę i zapowiedz mu, ze albo przestanie zdradzać żonę albo uswiadomisz jego żonę i bedziesz jej swiadkiem w sadzie w razie czego...

Gość zblądził kolo
:O:O:O pogadaj z nim, powiedz że wiesz o wszystkim i postrasz ze powiesz żonie jak sie nie uspokoi

Idź i walnij mu w łeb. Co za burak, normalnie tragedia. Gdzie te chłopy mają jaja!

Ja ci nie doradze bo... sama bylam zdradzona. to ajwiekszy bol jaki do tej pory... nie wazne:) nie zdradzajcie bo to wiekla krzywda. walczylam o swoj zwiazek, wybaczylam, i jest dobrze. lepiej niz wczesniej. ale taka lekcja to wielkie ryzyko. a poza tym tego sie nie da zapomniec...

Gość tetianna
jej nie powiem napewno! na niego narazie nie chce patrzec..

Może i racja. Kurde, po co taki mądrala się wiążę skoro i tak cieka za innymi. EGOISTA!

Gość trudna sytuacja
Ja też sie dowiedziałam ze moj brat ma kochankę...to samo dwoje małych dzieci.Po jakimś czasie gdy bratowa już się coś domyślała nie mogłam patrzeć jak się męczy powiedziałam jej i...są razem dalej ale brat ma dalej do mnie żal.Teraz gdybym miała zrobić to samo nie wiem czy bym powiedziała...chyba bym sie zastanowiła i zatrzymała to dla siebie.Najgorsze było to ze ja jako jego siostra powinnam trzymać jego stronę...tak twierdził.A on chyba dalej ma tą kochankę a bratowa wierzy że ją zostawił, drugi raz jej nie będę uświadamiać zrobiłam to raz i tak byłam najgorsza.

Gość tetianna
moze to dziwne, ale poczulam sie tak jakbym to ja byla zdradzona

to nie chodzi o to zeby jako siostra byc po tronie brata. jako czlowiek po stronie uczciwosci....

Gość tetianna
On nigdy taki nie byl, nigdy nawet nie spojzal na inna kiedy z nim gdzies szlam , zawsze tylko Sandrusia to i tamto, byl ostatnia osoba , ktora bym podejzewala

co za kawal s-syna noz sie w kieszeni otwiera, powinna wiedziec, biedna dziewczyna i te dzieciaczki, pewnie ze pogadaj najpierw z brackim ale postaw warunek ze albo on jej powie albo ty sama... az nie chce sie wierzyc, podziwiam ludzi ktorzy potrafia wybaczyc zdrade...nigdy mnie to nie spotkalo i oby mi tego zycie oszczedzilo nie wyobrazam sobie zyc z taka osoba, brzydzilabym sie... po co ludzie sami sobie komplkuja zycie, a teraz przylapany bedzie zaklinal sie na wszystko ze ja kocha i ze tak wyszlo...

Gość trudna sytuacja
Do--Rudzia dlatego jej powiedziałam..chciałam być uczciwa,chociaż ona i tak już wiedziała nie było to dla niej zaskoczeniem.Takie rzeczy się wie tak mi powiedziała.Pomimo ze to mój brat uważam ze powinna się z nim rozwieść ,wydaje mi się ze ona wie ze on nadal kogoś ma...tylko super to ukrywa przed innymi.

nie umiałabym milczec w takiej sprawie, wspolczucie nalezy sie tej bratowej naprawde!! a on nawet jesli bylby moim bratem popamietlaby, najpierw wygarnelabym mu a jesli nie posluchalby mnie to powiedzialabym jej, ja wolałabym wiedziec ze jestem zdradzana, wole prawde nawet jesli jest bolesna

Gość tetianna
i to z taka dziewczyna...bez klasy miss tlenionego i solarium:/ jestem wscieklaaaa

moze mieli jakis gorszy moment. powiem ci tak. im wczesniej zacznie sie ta afera tym lepiej. im dluzej milczysz i nic nie robisz, tym on jest blizej z tamta dziewczyna, moze ja pokochac i zrezygnowac z sandry

Gość tetianna
nie , z takimi jak ona sie zdradza, ale sandry to on nigdy nie zostawi , nie dla takiej panny ... wiem ze ja kocha, Sandre wielbi ponad wszystko i to widac na kazdym kroku

może powinnaś porozmawiać z bratem? nie mów szwagierce. to pewnie \"tylko\" przelotny romans. jeśli tak jest to lepiej dla niej, żeby nie wiedziała. Ale z bratem porozmawiaj konieczni. i to jak najszybciej. A tak swoją drogą, co z niego za burak. przyprowadza se dupy do domu! wrrrr... zamordowałabym!

kochana, mnie facet zostawił dla takiego paszteta, że szkoda gadać. trzy tony wagi i okropna twarz! nigdy nic nie wiadomo. trzeba dmuchać na zimne!

no nic tylko szukac takiej milosci;/ jak facet zdradza to rownie dobrze moze zostawic.

Gość tetianna
bedzie dzis urodzicow po 18 ...chcialam wyjsc wtedy z domu ale powiem mu co widzialam chce zobaczyc jego reakcje

jajeczko no co ty? teraz mu sie upiecze i to sie na jednym nie skonczy! sandra musi sie dowiedziec!

świetne podejście. ciekawe jakbyś śpiewał, gdyby twoja żoba by tak się zabawiała.

Gość tetianna
Sandre to zabije... jest z nim taka szczesliwa , w zeszly weekend lazilysmy po miescie i opowiadala mi jaki to on jest wspanialy i nie moze sie doczekac jak dzieci beda siedziec tydzien u dziadkow, kupila sobie nowa bielizne i perfumy i podniecona mowila jaki to mu wieczor zrobi pelen wrazen:/