Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetianna

nie moge uwierzyc...

Polecane posty

Dlatego nie warto jej mówić. szcczerość nie zawsze jest warta łez. oczywiście wszystko zależy od podejścia pana brata. pozastaje mieć nadzieję, że to dla niego tylko zabawa. o ile zabawą można nazwać romast. no ale cóż. podejście panów już poznaliśmy!

dostałaby po ryju zapewne :). A co sie tyczy goscia.. ja bym tą informacje zostawił dla siebie, ewentualnie zasygnalizował jemu ze o tym wiesz. Chłop wyrwał fajna dupe, se poruchał i pewnie to tyle. Szkoda dla takiego incydentu psuc dzieciakom dzieciństwo. Jego zona pewnie by sie nie pozbierała po tym.

Pewnie, że nie mówić żonie, ale bratu to powinna zrobić kosmiczną awanturę. może coś mu się poustawia w tej pustej głowie!

ale dziwi mnie jedno. jak tutaj dzisiaj po południu jedna dupa mowila, ze sie nudzi z mezem i sie zastanwaia czy szukac kochanka.. to kurwa cały chór sie odezwał lasek, ze spoko. Będize fajnie! ze tez tak mają i jest super. Ale jak tutaj jeden gosciu na lewo laske sobie skombinował, to wsystkie nagle kurwa wielki mur wsparcia i popracia dla siostry, a pogardy dla gościa.

jajeczko chcialabys zyc w tej nieswiadomosci nadal? gdybys nie wiedzia ze facet cie zdradza? lepiej zeby wiedziala poki mloda, zycie sobie moze jeszcze ulozyc, no chyba ze wybaczy ale jak tak to on musi poniesc jakies konsekwencje, bo jak nie to splynie po nim jak po kaczce i za kazdym jej wyjazdem jakies kureswto bedzie zajmowac jej miejsce!

hej facet taki se jasne ze i baby so pojebane i to rowno (:P) ale nie wszystkie, jak ona jest taka zajebista to po co ma byc z takim palantem? tobie by to nie przeszkadzalo? jakby baba cie zdradzala widzial o tym brat, siora czy kumpel i nikt cie nie uswiadomil??? na co czekac? az kiedys wczesniej wroci zrobic niespodzianke ukochanemu mezusiowi? to dop bedzie cios i szok.

Gość ten miles
Jak mozesz pozwolic, aby ta Sandra zyla w nieswiadomosci?? Kiedys i tak sie dowie i bedzie miala zal do Ciebie i poczucie straconych lat...Daj jej wybor. Jesli chce zyc z mezem, ktory ja zdradzil, to ok, ale to bedzie JEJ wybor, a nie jego. Wiesz ile moja matka by dala za to, aby ktos ja uswiadomil co wyprawia moj ojciec??

Gość tetianna
to jest wlasnie tylko "dupa" inaczej jej okreslic nie umiem, Sandrze to ona do piet nie dorasta , Sandra studiuje , ful kolesi do niej startuje...to go tak meczy ? bo nie rozumiem , a ta dziewczyna wyglada jak tania prostaczka z dyskoteki

ok. siostro.. a moze zrob inaczej!.... nie mow jednego i drugiemu... ale podrzuc jakies majtki pod poduszke u brata w meiszkaniu czy cos. Albo do prania. Ale tak zeby nikt nie widzial. Dizewczyna wroci, znajdzie nie swoje a kobiece majtki... i sama zacznie sie domyslac..

nie kochana, nie chciałabym żyć w nieświadomości.ale powiem ci szczerze, że gdyby to był tylko raz wolałabym nie wiedzieć. może dlatego, że ja nie potrafiłam wybaczyć. próbowałam, ale nie udało się. moja sytuacja była o tyle prostsza, że nie miałam dzieci, mogłam spokojnie odejśc i ułożyć sobie życie na nowo. ale nie wiem czy prawda zawsze jest najlepszym rozwiązaniem. ja rzeczywiście dzięki niej jestem ze wspaniałym człowiekim, któremu ufam, z którym mogę rozmawiać o wszystkich kłopotach. ale tu są dzieci, a ten gwiazdor, ponoć kocha swoją żonę, więc miejmy nadzieje, że to tylko przelotna znajomość. jeśli jednak nie, to oczywiście żona powinna się dowiedzieć i nie marnować czasu z głupkiem! i jeszcze raz dodam! jakim prawem on sprowadza sobie dupy do domu! kurcze!

tez mam brata ale studenta, ja bym mu to powiedziała, że wszystko wiem i starała bym sie mu jakos pomóc w rozwiazaniu tej sprawy

tatianna, przepraszam najmocniej za to co powiem, ale to twój brat jest dupkiem. to że dziewczyna wygląda tak a nie inaczej nikogo nie uprawnia do wyzywania jej. oczywiście zakładając że jest wolna. to nie ona przyprowadza go do domu swoich dzieci, o zonie nie wspominając. skoro tak bardzo szanuje swoją żonę jak może jej to robić? ;/

Gość tetianna
dzwonil ze bedzie za 15 min... powiem mu bo nie wytrzymaaam

Gość ten miles
a facet jej powie, ze kupil jej te majtki w prezencie. Zakochane kobiety sa strasznie naiwne i gotowe uwierzyc we wszystko, byle tylko nie zburzyc sobie wizji idealnego ukochanego...

Gość ojeje gdzie rodzice
tylko opowiedz potem nam jak zareagowal???:)

Gość tetianna
dziewczyna jest swiadomo tego ze on ma dzieci i zone. Po ich domu walaja sie zabawki i zdjecia .

ten miles, kupil i wscisnal np miedzy sciane a lozko? albo wrzucil do kosza z bielzna? no takie czegos na bank nie lyknie! opierdziel go i to zdrowo!!!!!

Gość ten miles
powiesz mu to, on Ci powie, ze byl glupi, ze juz tego wiecej nie zrobi, poprosi Cie, abys nic nikomu nie mowila, Ty mu uwierzysz, a on bedzie robil swoje, tylko tym razem bedzie ostrozniejszy:O

Gość ten miles
jajeczko, a pomysl sobie, ze dowiedzialabys sie, ze Twoj maz Cie zdradza po 10 latach, kiedy juz mlodosc by minela i nie mialabys szansy poznac Twojego obecnego partnera, bo tkwilabys przy zdradzajacym mezu. Jak bys sie wtedy czula?? NIe mialabys poczucia straconego zycia??

hmmm.. może i macie rację. zasadniczo co to za związek kiedy ktoś zdradza ;/ ja to bym teraz wystawiła walizki za WINNEGO buziaka, a co dopiero za bzykanie jakiejś panny w moim łóżku. tylko tak miałam głupią nadzieje, że on tak tylko niewinnie wyskoczył. rzeczywiście, nie postawiłam się w sytuacji tej biednej żony. biję sie w pierś!

no jajeczko wiedzialam zes baba z jajami:) takim kutafonom nie ma co folgowac! moj maz jest cudo ale i tak na wszelki tfu, tfu kiedys mu powiedzialam jakby wygladalo jego zycie po takim skoku w bok! najpierw oczy robil jak sie cisnieniuje bez powodu a pozniej ukochal mnie i kazal mi sie stuknac w glowke;) ale co tam niech wie, lepiej dmuchac na zimne:)

Gość ja też nie mogę w to uwierzyć
:o chyba nigdy nie wyjdę za mąż, ani w ogóle nie chcę już być w żadnym związku, skoro faceci to takie świnie :o a jakiegoś porządnego to szukać ze świecą... rzadkość :o i to jeszcze jaki fałszywy ten twój brat... jak dobrze gra, niczym aktor... tu niby kocha żonę jak głupi a na boku dyma jakąś paskudę :o po prostu brak mi słów.

Gość ja też nie mogę w to uwierzyć
do autorki topiku: wiem, że jesteś jego siostrą i powinnaś z nim trzymać, ale jednak mimo wszystko trzeba być w zyciu uczciwym i nie patrzeć spokojnie na zło ... dlatego na Twoim miejscu bym powiedziała o tym żonie twojego brata. będzie na pewno bardzo cierpieć, ale jakoś przeżyje... jest jeszcze młoda i na pewno ułoży sobie zycie z kim innym, po co ma marnować młode lata z takim...

Gość tetianna
przyszedl rozesmiany, opowiadal matce gdzie chca wziasc z Sandra malego na 3 urodziny ...pozniej go zawolalam i powiedzialam ze bylam u niego rano i widzialam ich... zaniemowil i strasznie sie zdenerwowal cos tam pod nosem mamrotal ze cos mi sie pomylilo... to ja na to ze w takim badz razie powiem Sandrze jakie to zwidy mam, wtedy sie rozplakal! i blagal mnie zebym milczala bo Sandra i dzieci to jego swiat , zapytalam sie ile to trwa ; swierdzil ze niedlugo i to jest niewazne dla niego , ze potrzebowal sie rozladowac i to zaden romans . Przed chwila wyszedl...a mnie ulzylo ze mu to wykrzyczalam

wiedzialam ze tak bedzie, najpierw dupy sprowadza do domu a teraz placze ze kocha zonke i dzieci! kochana tak to sie nie skonczy, spodziewaj sie ze bedzie ci d zawracal teraz, na bank juz dzis sie z toba jeszcze skontaktuje! pierwszy krok za toba i dobrze...ach zycie!

krew czlowieka zalewa, i po co? no po co? kochasz, masz rodzine, sielanka...i po co??? jak mozna byc takim kretynem!!! myslalam ze to panna na jedna noc byla, a ten juz sie jakis czas sie zabawia, ze Sandra nic nie skumala....

Gość tetianna
nie wiem co myslec , nie potrzebnie sie wydzieralam bo matka sie teraz dopytuje o co sie klocilismy i czemu on byl tak zdenerwowany a ja nei wiem co o tym wszystkim myslec

nie mamy to w to nie mieszaj, bo ta to na bank sie zestresuje i juz wszystko skomplikuje, wymysl cos, ze o czyms zapomnial czy dal jakiemus kumplowi twoj nr co kolwiek..

co tu myslec, okazalo sie ze kawal kutasa z brackiego i wlasnie nim on mysli, szkoda dzieci i sandry, nadal uwazam ze powinna wiedziec, powiedz mu ze ma sie przyznac albo ty jej powiesz...to tez dla jego dobra choc sie nie wydaje...