Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia19

CZY JA MAM ZA DUZY BIUST???????????

Polecane posty

Gość ale macie problem
ja mam 75A-czyli zero prawie a rozmiar S.. spodnie rozm 26.. a waże 49kg... no i mam 34lata jestem za chuda i mogło by być nawet 80 dd a co mi tam... jestem nawt ładna ale co z tego bo wygłądam już prawie jak wieszak więc nie narzekajcie!!!!

Gość ja mam 75 E
wiec jesli ty masz 85, to wybacz, ale nie mozesz miec rozmiaru S/M chyba ze mierzysz 190cm, to wtedy ten obwod pod biustem bylby zrozumialy. ja przy moim 75E mam 175 cm wzrostu, a ciuszki M czasem L

Gość no i co...
wkurza mnie to że każdy myśli że jak dziewczyna ma duże piersi to musi być tłusta...albo że jak ktoś ma duże piersi to muszą one być obwisłe...to wcale nie prawda...mam koleżankę która nosi 70A ma wstrętne piersi,małe,obwisłe takie długie jakieś...

Dobra, i tak macie szczęście, bo ja pod biustem mam tak 66-67cm i nigdzie nie mogę kupić na siebie stanika i już ma to wszystko w dupie:O Chodzę bez i producenci bielizny mogą mnie cmoknąć w dupsko:classic_cool: Jak Wam się podobają Wasze cycki, to po co się przejmujecie czyimiś opiniami?:O

Gość no i co...
ja mam pod biustem 77 cm...ale stanik muszę mieć 85...nie wiem dlaczego...80 jest mi ciasna...

Gość tu nie chodzi o to że C
ty powinnaś mieć 75!! i nie C tylko właśnie E pewnie. przymierzałaś chociaż jeden takie stanik - 75E?

Gość no i co...
przymierzałam właśnie...tylko 85D są mi dobre...

albo F nawet - kisisz swoje piersi źle dobranym stanikeim.. obwód masz nieduży za to miska powinna być duża (tak wnioskuję z tego 85D)

za parę lat będziesz miała piersi pod pachami i spłaszczone jak nalesniczki - na serio..a szkoda..

Gość no i co...
właśnie ten 85D jest mi akurat...właśnie w tych innych rozmiarach miałaś spłaszczone piersi...widocznie te rozmiarówki są jakieś dziwne,sama nie wiem

Gość no i co...
miałam..miało być

Gość no i co...
a w tym 85D właśnie dobrze piersi mi leżą...nie są wogóle ściśnięte ani nic...

Wiecie, jak trudno jest dostać dobry stanik?:O Zwłaszcza w Polsce... Ja mam tak 67cm pod biustem i 84cm w nim, nigdzie takich staników nie ma, bo u nas staniki się zaczynają od 70 w górę:O I pewnie za 4 lata moje pryszcze będą wiasieć mi między kolanami a panowie będą je mylić z jądrami:classic_cool:

Gość no i co...
a jak właśnie przymierzałam inne rozmiary to miałam tak spłaszczone że wyglądało jakbym miała 4 piersi..

Gość no i co...
no właśnie deska masz rację...te rozmiary też mają takie jakieś pokręcone...według różnych tabelek na moje wymiary to bym miała taki stanik że nie mogła bym w nim oddychać i wyglądała bym jak cztero piersiasta...trzeba najpierw przymierzyć kilkanaście żeby coś wybrać..

deska - napisz kiedy bo chcę to zobaczyć :D fakt, ja mam 66cm pod i jeśli chodzi o coś większego z obwodem 65 niż A to niestety poza netem nie widziałam.. nawet nie ma jak przymierzyć:o co do osoby z 85C - to na pewno jest źle dobrany stanik, teraz wydaje ci się ok ale za parę lat naprawdę to się zemści.. bwt do tych opinii że duże obwody to od razu wielkie cyce jak donice - widziałam w lecie w h&m bikini z metką rozm. 100A.. lol

Gość no i co...
samanta---> to do mnie było?...ja mam 85D....i naprawdę jest dobrze dobrany...super się w nim czuję i ładnie piersi w nim leżą...no ale na tym forum to zawsze ludzie lepiej wiedzą chociaż nie widzą tego o czym mówią...:O

oto że nie mam taaaakiego biustu nie znaczy że nie mam pojecia :o jak może dobrze leżeć skoro jest za duży? za duży obwód który nie podtrzymuje tak jak powinien piersi, które jak tkoś zauważył swoje ważą.. to nie ramiączka mają trzymać ten ciężar, tylko ma się on opierać/rozkładać na tej części stanika z obwodem (nie umiem tego nazwać). zresztą - pojawi się osoba o nicku \"best_bra\" to ci fachowo wyjasni..

Gość kobito
jeśli masz rozmiar 85D to w biuście masz 103-105cm!!! A to kawał baby z Ciebie!!!

Gość kobito
na pewno w bluzeczkę S z ponad stówą w biuście się nie zmieścisz

Gość no i co...
a kto powiedział żeja noszę rozm.S....nigdzie tak nie mówiłam bo nie noszę S

Bujda, ale staniki to się robi u gorseciarki i to bardzo drogo kosztuje. Wolę chodzić bez, najwyżej, jak pisałam, zamienią się w jajka. Trudno:p I nie wiem, jaką mam miseczkę:O Bo i tak nigdzie nie mogę kupić stanika na mój rozmiar:o Kiedyś nosiłam 70B, ale teraz jeszcze schudłam i jakieś za duże są te staniki, no... Może 65B byłoby ok. Ale nie wiem, bo takich staników w Polsce nie ma. Bo i po co:)