Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia19

CZY JA MAM ZA DUZY BIUST???????????

Polecane posty

Gość helenka d.
ze duży to jedna sprawa, ale ten numer 85 wskazuje na to, że ty tez raczej jestes dużą dziewczynką

Gość masz 85cm pod biustem
to nic dziwnego ze się gapią - ale grubas z ciebie (wybacz że tak piszę ale tak myślę). ja mam 75DD i myślę że to sporo do mojej figury (rozm S, góra raczej m ze względu na piersi..:o )

Może podałabyś linka do zdjęcia swojego biustu. Ma w tych rozmiarach to ja się za bardzo nie orientuję.

Gość helenka d.
e tam od razu grubas ale na pewno nie motylek :P jak masz ładne cycki, to po co w golfach ?

Gość torrrrrba
ale sądzac po twoim nicku, chyba chciałabys dostac odpowiedzi "ale masz cyc, chętnie bym cię wyrżnął" albo coś takie mam jakieś przeczucie :P

Gość masz 85cm pod biustem
wybacz - jeśli mówią że ze wzgl na figu to cię jawnie oszukują.. dla mnie grubas - dokładnie jak pisze deska - niewiele więcej mam w biodrach co ona pod cycami - szokk.

Gość bestyja.
pierdolisz ja tez mam cycki d, a jeszcze zaden facet nie był ze mna dla cycków

Gość super...
Ale o co Ci chodzi? Ja mam 75D biegam normalnie i jakoś nikt mi durnych tekstów nie strzela. A jak masz problem bo ktoś Ci się gapi to nie łaź w dużych dekoltach.

Gość wsiooooooooooook
idź lepiej na spacer jak masz 85 pod cyckami, to w bluzce z dekoltem odznaczają się wałki tłuszczu to tyle odnośnie tematu

Gość wsiooooooooooook
i poprzedniczka dobrze mówi - jaka masz problem, to chodź w golfach i załatwione

Gość samantha bumba
ja mam 80C a dziewczyny caly czas wytykaja to ze moj biust jest duzy.... wkurwia mnie to juz, bo przez wlasne kompleksy na temat swoim niedorozwinietych biustow caly czas komentuja moj.... jeszcze gdybym miala wielki jakis to ok, ale czy 80C to jest jakis nienormalnie wielki czy jak?:O porazka

Gość samantha bumba
"jak masz 85 pod cyckami, to w bluzce z dekoltem odznaczają się wałki tłuszczu" co sie odznacza? chyba kpisz dziewczyno.... ja mam 80 i nigdy nie mialam i nie mam do tej pory zadnych faldek:O:O Boze co za myslenie...:O

Gość tu nie chodzi o to że C
tylko że 80. to jest duży obwód - więc dziewczyna też szczupła nie jest (duży to byś miała mając powiedzmy 75E - cm pewnie podobne wymiary do tego 80c)

Gość no i co...
ja też mam 85D i nie jestem gruba...i lubię swoje piersi bo są ładne...mimo że są duże są jędrne,blisko i siebie i okrąglutkie....mój mąż je uwielbia ;)

Gość samantha bumba
nie jestem chudziutka i drobniutka, jestem wysoka i mam wysportowane cialko, wcale nei jestem jakas szeroka ani nic podobnego, w tym rzecz. jestem proporcjonalna, nie mam ani za duzego ani za malego biustu i ciesze sie ze jest taki a nie inny:) i akurat ie o obwod mi tutaj chodzi tylko o te kretynskie komentarze jaki to on nie jest duzy itp:O

Gość samantha bumba
poza tym chyba chodzi o to jak czlowiek wyglada i jak sie czuje we wlasnym ciele a nie ile ma cm:O

Gość też mam tyyyle
fajnie to wyglądają w opakowaniu.. 😭 a bez już ani jędrne nie są ani blisko siebie (szczególnie w pozycji leżącej) ani nic. mam 20lat więc to nie kwestia wieku - one są ciężkie i to oczywiste że opadają itd bez podtrzymywania.

Gość tu nie chodzi o to że C
no bo on nie jest duży. duże może być 70D czy 75E. przykładowo

Gość no i co...
bo to wszystko zależy od kształtu piersi...moje naprawdę ładnie wyglądają nawet bez opakowania :)