Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa truskawka

Jak facet nie chce dać numeru telefonu...

Polecane posty

... to wtedy umówiłybyście się z nim? chodzi mi o sytuację z czata. Co myśleć o takim mężczyźnie? Fajny, ale nie chce dać numeru tylko żąda mojego...

Gość cherry coke
olej

ja bym nie dała swojego i kazała mu spierd...... :O albo dajemy oboje albo kij mu w oko i wogóle spławiłabym frajera 🖐️

Martisha --> bez przesady :P znam 3 przeszczęśliwe małżeństwa , które poznały sie na czacie także różnie bywa :D

no ja go spławiłam, ale trochę zgłupiałam - powiedział, że jest osobą publiczną i nie może dać swego numeru :O

Gość pierdolenie o szopenie nie
przejmuj się nim ja dałam kolesiowi numer, a on się zdziwił, że tak szybko (tydzień rozmawiamy na GG) i powiedział, że na razie nie skorzysta z tego nr telefonu. Co myślicie o takiej akcji? Dodam, że oboje się "poznaliśmy" tutaj, znaczy na kafe... i oboje jesteśmy dorośli.

ja poznalam dzis fajnego faceta przez net, szmpatyczny, wesoly, ale zonaty i nieszczesliwz w tej milosci...cos zaiskrzylo miedzy nami...gadalismy 2 godz o wszystkim... on sam powiedzial ze iskrzy miedzy nami, co mam robic? on ma coreczke 4letnia...ale tez cos poczulam...

Gość to tym lepiej
jakby ci dał tzn że każdemu daje,potem byłabys z nim czy sie w nim zakochała i pisała że nie jestes go pewna bo przeciez ssiedzie i buszuje w siecie i rozdaje pewnie sówj numer skoro tobie dał,a poza tym może ma dziewczynę więc po co ci jego nr jakby chciał mieć twój numer i poznac cie blizej to nie byłoby takiego problemu

Gość ja jestem bi
i poznałam dziewczynę z mojego miasta - powiedziala mi, że ma okres i żebym jej wiecie co zrobiła... myślałam, że padnę. chyba długo nie wejdę na czata :O