Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grymas na twarzy

Coś dziwnego

Polecane posty

Gość grymas na twarzy

Więc tak, od kilku tygodni mieszkam w nowym mieszkaniu na parterze z dosc duzym tarasem. Na poczatku wszystko bylo okej, ale od nie dawna zaczely dziac sie dziwne rzeczy podnoszace mi adrenaline...gdy zasłonie rolety to około 23-24 zaczynaja sie dziwne halasy za oknem typu slysze jakby ktoś chodfził mi po tarasie, badz jakby przesuwal stolik ktory jest na zewnatrz albo jakby jezdzil ktos reka po roletach. W tym sęk ze teren jest chroniony bo to prywatne osiedle, wiec to cos nie jest czlowiekim. A ostatnio co było przerazajace i nie moglem w to uwierzyć..wracam z przyajciolmi, jestesmy na klatce wchodzimy po schodach przed nami idzie jakas postać cała na czarno wyciagam klucze jestem 5 m od drzwi a ta postac sie odwraca smieje do nas wchodzi do mojego mieszkania i zamyka drzwi . Widzieli to moje przyjaciele i sie mnie pytaja gdzie mieszkasz a ja mowie tam..przeciez tam ktos wlasnie wszedl...a ja mowie wiem ale to nie mozliwe. Wyciagam gaz paralizujacy z kieszeni i pociagam za klamke zamnikiete drzwi. Otwieram wchodze szybko wszystko sprawdzam nikogo nie ma. Ktoś mi wyjaśni o co kaman ? ;/

Gość to na pewno duch

Gość retyhry
taa.i tak spokojnie o tym mowisz...

Gość ja jestem bi
ale ściema :/

Nie wiem,czy to nie podpucha z Twojej strony,jeśli nie,to rzeczywiście dziwne rzeczy się dzieją.:O Może ktoś zginął przy budowie osiedla...Czy wiadomo,co było na terenie,zanim wybudowano osiedle? Może egzorcysta pomoże.A póki co,módl się.To pomaga. ♥♪♫