Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krówkaaaaa

pytanie o koty

Polecane posty

Gość Krówkaaaaa

Mamy kotkę, 4 miesiące temu urodziła 2 kociaki, postanowiliśmy je zatrzymać. Na początku - wiadomo - opiekowała się nimi, atakowała psy które się zbliżały, nawet na ludzi (obcych) warczała. Teraz ciągle prycha na kotki. Mało! Ona je atakuje. Mały spokojnie sobie idzie a ona nagle do niego podbiega i pach, pach! łapą go po głowie, warcząc przy tym, próbując go ugryźć i prychając. Gdy mieszkalam z rodzicami, mieliśmy tam również kotkę która urodziła kociaka, ale nigdy go nie odrzuciła aż w ten sposob. Jasne, im kociak był większy tym więź między nimi słabła, ale pamiętam że nawet gdy był całkiem spory, wciąż ją ssał i nigdy go nie atakowała. Nie wiem.. .to normalne?

Gość czasem kotki tak reaguja
na swoje potomstwo-szczegolnie jesli to sa kocurki chodzi o genetyczne zabezpieczenie przez mieszaniem sie tych samych genow wysterylizujcie kotke (i tak powinniscie to zrobic) i bedzie po problemie

Gość normalnee
wwieku 3 miesiecy kotki sa juz calkiem samodzielne dlatego taks ie zachowuje zwlaszcza ze one maja juz 4, to jej prawo, nie musi ich wiecznie karmic, jedne kotki robia to tak a inne lagodniej, kazdy jest inny, teraz koniecznie ja wysterylizuj zeby nie rodzila nastepnych bo szkoda jej i maluchow

Gość Bojaca się
Moje pytanie... pisze tutaj, bo nie chce zaśmiecać forum kolejnymi pytaniami... Mój kot się ślini i nie wiem dlaczego. Po prostu kapie mu z pyszczka, w ciągu dnia i wcale nie musze go głaskać... przy tym bawi się, pije wode, je karmę.. żadnych jakichś widocznych objawów choroby. Tylko martwie się tym jego ślinieniem, to jest nasilone, bo musze mu pyszczek co chwile wycierać.. co mu jest??!! Moze ktoś wie?!

Gość ............................o.
idz do weterynarza :O

Gość iiiiiiiiiiiiii
moze sie przeziebil Twoj kot. idz do weta, moze cos mu zaaplikuje

Gość kocinkaa
normalne moja też zawsze tak robila jak koty dorosły