Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pryszczaaaataaaa

Davercin.. Ktos uzywal na pryszcze???

Polecane posty

Gość Pryszczaaaataaaa

Dzis mi przepisano zel na pryszcze i inne takie Davercin.. ktos go stosowal ? dobry jest ? wlasnie go uzylam i strasznie jest taka lepiaca twarz... cos mi to pomoze czy raczej nie bardzo??

Gość Pryszczaaaataaaa
nikt nie odpowie ???nikt nie uzywal??

Gość Pryszczaaaataaaa
a po jakim czasie mialas gladziutka skore? bez pryszcza? i juz ci nie wyskakuja? opowiedz cos troszke? uzywalas dwa razy diennie? odpisz prosze

Gość Pryszczaaaataaaa
a po jakim czasie mialas gladziutka skore? bez pryszcza? i juz ci nie wyskakuja? opowiedz cos troszke? uzywalas dwa razy diennie? odpisz prosze:*

Gość iwja
tak .używałam dwa razy dziennie. Jeśli ma podziałać to po trzech dniach na pewno zauważysz pierwsze efekty. tylko ja miałam płyn. nalewałam na patyczek i smarowałam miejscowo.

Gość Pryszczaaaataaaa
a ja wlasnie mam zel taki i strasznie dziwnie "pachnie"tak jakby spirytusem troche smierdzialo.. tu pisze ze widoczna zmiana bedzie widoczna po 8 tyg. dopiero:| ??? wiec jak to jest ?

Gość iwja
już mi nie wyskakują ,bo to było jakieś ognisko zapalne z bakteriami w roli głównej. teraz ja mam główną rolę w swoim życiu. I mówię bakteriom, że wstęp wzbroniony

Gość iwja
po ośmiu tygodniach to już zapomnisz,że miałaś pryszcze

Gość Pryszczaaaataaaa
oj to super:) ale kurcze strasznie wyslusza to skore.. ale jak mowisz ze pomoze juz po 3dniach to jestem zadowolona:)

Gość iwja
wysusza, owszem. pod spód nałóż delikatny krem, i staraj się nakładać davercin tylko na pryszcze

Gość Pryszczaaaataaaa
ja mam problem bo ja mam na obydwu policzkach pryszcze wiec nakladam tylko na pooliczki.. a wlasnie davercin nalozylam odrazu po umyciu buzi i tylko ten zel nalozylam.. moge tak nakladac i bedzie ok ?

też używam davercin od 2 tygodni i już pryszczy prawie nie ma ;) chociaż czasem owszem jakiś wyskoczy, ale już przynajmniej mi brodę widać, a nie że praktycznie grudka na grudce ;) używam razem z zineryt dwa razy dziennie i antybiotyk (dermatolog mi to wszystko przepisała). Davercin co prawda bardzo wysusza no i takim spirytusem śmierdzi ;) ale na pryszcze naprawdę pomaga. Przy drugiej wizycie u dermatologa, lekarz mi powiedziała, że jak bardzo mocno wysusza to czasem tylko na noc davercin kłaść i jest git :) następna wizyta znów za 10, więc pożyjemy zobaczymy ;)

też używam davercin od 2 tygodni i już pryszczy prawie nie ma ;) chociaż czasem owszem jakiś wyskoczy, ale już przynajmniej mi brodę widać, a nie że praktycznie grudka na grudce ;) używam razem z zineryt dwa razy dziennie i antybiotyk (dermatolog mi to wszystko przepisała). Davercin co prawda bardzo wysusza no i takim spirytusem śmierdzi ;) ale na pryszcze naprawdę pomaga. Przy drugiej wizycie u dermatologa, lekarz mi powiedziała, że jak bardzo mocno wysusza to czasem tylko na noc davercin kłaść i jest git :) następna wizyta znów za 10, więc pożyjemy zobaczymy ;)

Gość Problem z Davercin
Hej ja stauje lek Davercin od ponad tygodnia i jakos zabardzo mi to nie pomaga...Pozatym po posmarowaniu twarzy Davercinem całą twarz mnie strasznie swedzi...To dobrze???bo niewiem czy to mam dalej stosowac?Prosze Pomózcie

Gość aga20dde
a czy na zaskórniki tez to pomaga? mnie przepisala lekarka zeby wcierac w głowe na łupież

Gość WiemTo
Cześć..ja używam davercin, użyję wieczorem a na nastepny dzień pryszcz jest malutki a po 2 dniach w ogole nie ma, jest swietny..że swędzi to normalne, nieraz nawet piecze..ale trzeba to wytrzymać dla dobrego efektu... czasem pojawiaja się ślady, tzn"blizny" po tych pryszczach..wtedy dodatkowo stosuje tribiotic i jest wszystko w porządku!

Gość WiemTo
Zaskórniki ? Niee..pierwsze słysze ; p

Gość Adka 00007
Przetestowałam masę środków na pryszcze,maści, tabletk, sztyfty, środki do mycia twarzy, ale jedynym skutecznym preparatem okazał się ten: http://www.natradzik.info.pl/ Żaden środek nie pomógł w mojej walce z pryszczami jak właśnie ta maść. Polecam, bo warto skorzystać i mieć problem z głowy, a raczej z twarzy.

Gość gość
Davercin jest najlepszym antybiotykiem na trądzik. Cuda czyni razem z Atredermem. Po trzymiesięcznej kuracji ani jednej krosty na twarzy. Nareszcie. Dodatkowo polecam dietę bez nabiału... u mnie pomogło. Dieta czyni cuda + dobre leki.

Gość gośćquq
Używam od dwóch tyogodni i mnie strasznie wysypało. Wielkie, bolace pryszcze, takie górki mi wyskoczyły... Nie wiem czy nadal stosować, czy to zejdzie z czasem?

Gość anka1223
Ja też używałam i polecam :)