Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeeekawy

ilu partnerow miala przecietna kobieta w wieku 27-30

Polecane posty

Gość cieeeekawy

przepraszam za bezposredniosc w tak intymnej sprawie, ale mozecie mi napisac? tak ze swojego doswiadczenia albo kolezanek, please

Gość jak dzieciom cos nie pasuje
Mysle, ze w tej kwestii nie ma czegos takiego jak "perzecietna kobieta". Ile kobiet, tyle mozliwosci. :p

Gość ja ci powiem zee
1

Gość taka ja26
ja mam 26 lat i mialam 7 z czego piec to byly zwiazki, takie roczne przynajmniej

Gość cieeeekawy
ale darujcie sobie glupie wpisy, ja pytam powaznie. jak ktos nie jest zainteresownay niech nic nie wpisuje, trudne?

Gość niente
glupie pytania, glupie odpowiedzi

Gość cieeeekawy
to prosze nie wpisuj sie jak uwazasz ze glupie, nawet nie zagladaj. po co? mnie to ciekawi, czy to takie zle albo dziwne?

Gość a ja zero
Ale ktory wpis Twoim zdaniem jest glupi?

Gość ok ja mialam
24, wiekszosci z nich nie zaluje, bo dobrze sie bawilam, o to mi chodzi w moim zyciu, ktore nie da sie ukryc ze jest moja sprawa:P, wartosci czlowieka nie uzalezniam od liczby partnerow, raczej od sposobu ich przez niego potraktowania, pewnie dlatego tez sama mam podejscie analogiczne w druga strone, jak ktos lubi sie bawic i umie, to niech sie bawi.

Gość jakakanak
ja wpisuję się w ten przedział wiekowy i jestem baaardzo nietypowa... otóż - usiądź, proszę ! po pierwszej męskiej pomyłce, a drugiej - to juz MEGA-POMYŁCE i to po znajomosci...jeden sex-love-partner...ale mmm za to jaki !!! ;-)) buziaki

Gość ja gdzies
okolo 15-u

Gość cieeeekawy
ale czy wiek tez moglybyscie podawac? to daje pelniejszy obraz, choc chyba bez wiekszego znaczenia

Gość jakakanak
mi - kochaniutki - stuknęło już trioszku ponad,,,,,,,,30-ci .... może być ? ;-) 🖐️

Gość ja tak policze
ja 12, mam 29 lat.w tym trzy dlugie zwiazki

Gość jakakanak
a powiedz mi - badania jakieś robisz czy co? bo pytanie zadałeś, odpowiedzi się troszkę sypią a Ty? kim jesteś? czemu pytasz? jakieś doświadczenia zbierasz czy co? ;-) 🖐️

Gość jakakanak
to jak będzie ceeeekawy??? powiesz coś o sobie po takich intymnych pytaniatkach? hm?? ;-))

Gość cieeeekawy
ciekawy jestem bo od kolezanek sie nie doweisz a jak juz bede mial zonke to pewnie zanizy, bo niestety tak kobiety robia, jakby to mialo znaczenie. ja bym nie mial nic przeciwko temu zeby kobieta miala wiecej

Gość jakakanak
halooo ;-) cieeekawy //??? spać poszedłeś czy co??

Gość jakakanak
a ile Ty masz lat co? i czy masz już partnerkę? przyszłą żonkę??? ale robisz sobie jajka - no wiesz co?? ;-)) 🖐️

Gość to ja inaczej
Zacznijmy inaczaj: Powiedz ile masz lat i ile pratnerek.-ów? :P I po co to "pease" ? 0,1 czy 1000 coś w twoim zyciu zmieni ?

Gość jakakanak
Ty cieeeeeeeeekawy 🖐️ ;-) bleble...a ile ty miałeś kochanek cio? 🖐️ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba nie oczekujesz dziewicy śiwintej co???

Gość jakakanak
hej cieeeeeeekawy daj jakiś znak-sygnał że jeszcze nie śpisz co??? ;-)

Gość cieeeekawy
ja dwie, ale to byly dluzsze zwiazki a latek mam 30 wiem ze jestem troche od tylu, ale mi to nie przeszkadza:)

Gość jakakanak
weź nie rób scen...w stylu: "trochę do tyLu"...okey? ;-) a co wolał byś mieć na "liczniku ok 30-tu????? 🖐️ jest spoko kolo-cieeekawy p.s. jakieś kompleksy ??? ila ona będzie miała na liczniku? ;-) no prosszz....przestań!!! nie o to chodzi przecież !!!!

Gość cieeeekawy
jasne ze o to nie chodzi, ja mysle ze to nawet lepiej bo kobieta czulaby sie pewniej, jakby ona miala wiecej niz ja. naprawde mowie szczerze i to nie kwestia doswiadczenia, bo przeciez ilosc nie czyni dobrym kochankie, tyko dobranie sie i namietnosc:) ale bym wolal jjednak zeby to ona miala bogatsza przeszlosc:)

Gość jakakanak
CIEEEEKAWYYYYY ..... posłuchaj mnie uważnie bo nie będę dwa razy powtarzać !!! ;-) nie ma znaczenia ile Ty miałeś partnerek ani ile ona !!! 🖐️

Gość dzika świnia
26 lat, jeden partner - mąż!

Gość jakakanak
ja sobie myślę tak...z mojego podwórka...;-) ważne jest co Ty czujesz do Niej ...i co ONA CZUJE DO CIEBIE !!!!! RESZTA TO CH........;-) a tak serio to nawet brak doświadczenia można nadgonić ...;-) rozumiesz??? mówi Ci to IRON-VIRGIN...;-) weź przestań, serio, weź przestań....uczucie się liczy a nie doświadczenie 🖐️