Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jessikaaa

dziewczyny! czy jak chodzicie ze swoim facetem po miescie...

Polecane posty

Gość jessikaaa

... i widzicie jakiegos przystojniaka ze swoja dziewczyna to nie jest wam zal ze tez nie macie takiego przystojniaka tylko musicie "meczyc" sie ze swoim powiedzmy to "przecietnym" facetem??

Gość crespo
jak tak mialem z dziewczyna, juz razem nie jestesmy, i teraz probuje nie popelnic tego samego bledu, jak juz to chce aby dziewczyna mi sie w pelni podobala. niestety, roznie to w zyciu wychodzi i flirtuje z "roznymi" dziwczynami, boje sie ze znowu wpadne w jakis "niepelny zwiazek" tzn bedzie nam sie razem dobrze zylo ale nie bedzie to moj mniej czy wiecej ideal urody :O

Gość no nie pogięło Cię
jak chodzimy ze swoją miłością - co nas obchodzi reszta świata - pogięło Cię, albo o czym myślisz? Chyba jeszcze jesteś małolat6ą, że o takich pierdołach piszesz

Gość fasfsdfsdg
ja nie, to mi laski zazdroszcza faceta :D mnie sie podoba w pełni, ja jemu tez, ogolnie fajna z nas para. tak wiem, jestem nieskromna i co z tego.

Gość no nie pogięło Cię
mało powiedziane - ten mózg jest zlasowany

Gość jessikaaa
nnie jestem malolatą mam 25 lat i sie nad tym zastanawiam, bo wiem ze panowie tez tak maja co widac po wypowiedzi jednego z panow, kiedy widza jakas laske to porownuja ja ze swoja dziewczyna, takie "ocenianie" w skali od 1 do 10

mnie się podoba mój ukochany fizycznie baaaardzo :) nawet czasem w myslach sie zastanawiam jak widze kolesi na ulicy z którym bym zgrzeszyła i wychodzi tak 1/100, więc nie żałuję.

Gość ccscsc
dobre dobre :) dlatego sie ciesze ze jestem przystojny :)

Gość jestem tu
tak czasem tak mam i wkriwa mnie to ze jedyne co to stac mnie na takiego paszteta a moi koledzy jezdza sobie do berlina i na majorke wyrywac duupy

Co to się dzieje że aż tyle ludzi o małych rozumkach tu siedzą. Dzieci już dawno śpią więc zapewne to ludzie którzy dorosnąć nie zdążyli

Gość wiek o niczym nie świadczy
:classic_cool:🖐️

Wiesz, powiem bez ogródek, pusta i prosta z Ciebie dupa. Przystojny czy nie, najważniejsze, aby Ciebie kochał i abyś Ty kochała Jego. Facet ma być Twoim dopełnieniem, kimś komu powierzysz swe życie, komu zaufasz. Jeśli szukasz faceta, aby był maskotką, taka do pokazywania... dla koleżanek to albo masz kompleksy albo pusto w głowie. Albo to ja już świata i ludzi nie rozumiem. Ja jestem pewien, chce trzymać za rekę moją żonę mając lat 70 - 80 albo i 120 i cieszyć się, że kocham ją nadal.

sposobem na ten stan rzeczy, jest wybieranie takich przystojniakow jak komiczne :P:P:P

Gość elle24
Ja jak gdziekolwiek byłam ze swoim to z dumy pekalam że taaaki facet jest ze mną a innych nawet nie zuważalam.

Gość glupie jestescieeee

Gość agnesina
Ja jak ide z moim mezem to nawet nie wiem kto kolo mnie przechodzi.

eee zaczbijmy od tego,ze jak masz faceta to On jest dla Ciebie WSZYSTKIM..................wiec po co zazdroscic innym,ze maja lepszego,przystojniejszego faceta itp.:O:O Jak Ci sie nie podoba Twoj facet z ....tego co widze ,wygladu to.....no nie wiem co napisac :O:O

Gość emu-80
To Ty jesteś z tym chłopakiem żeby się za wami oglądali ludzie czy dlatego że go kochasz?bo się pogubiłam.Jakoś coś takiego nigdy do głowy mi nie przyszło,skoro z kimś jestem to dlatego ze go kocham i w pełni go akceptuje,a to co inni o nas myślą mówiąc krótko mam gdzieś,niech każdy patrzy się na siebie.

Gość fghh
hm a ja myslalam ze jak sie kocha faceta to silą rzeczy on jest dla nas tym najpiekniejszym.. to naturalne

Gość jessikaaa
czasem wydaje mi sie ze stac mnie na "lepszy model"

Gość kasiuusssss
znacyz ze go nie kochasz a jaki jest z charakteru/ dogadujecie sie?

Gość jessikaaa
z charakterem sie kocham tylko z cialem :o pustaczki

Gość Lena1285
Szok. Powiedz ze zartujesz?

Gość Lena1285
A jesli chcesz zobaczyc pustaczke to proponuje spojrzec w lustro.