Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno

mam dziś wesele...

Polecane posty

Gość tak mi smutno

swojej kuzynki... ludzie... założyłam ubranie w którym mam iść i wyglądam w nim potwornie;/ kiedy ja tak przytyłam... cholera.. a może nie iść... jesli rodzina mnie taką zobaczy... kamera/ aparat... Boże.. co robic? a jesli już pójdę to jak zrobić się na bóstwo?

Gość Od przypominania takich rzeczy
A co to za ciuch?? Może masz coś innego, co mogłabyś założyć i czułabyś się atrakcyjnie?

Gość tak mi smutno
to komplet; czarno srbrny. spódnica w kolanko na dole z falbanką, i gorset... czarny w srebrne takie gryzmoły... ubranie jest śliczne.. dałam za nie aż 260zł;/ a to było 2tygodnie temu i jakoś w przymierzalni lepiej wyglądałam;/

Większość sklepów, zwłaszcza tych dużych i drogich, w przymierzalniach ma lustra wyszczuplające. Dlatego na takie zakupy lepiej iść z koleżanką, ktora doradzi. Może dlatego tam wyglądałaś inaczej niż w domu. A może dobierz jakąś dłuższą bluzkę do tej spódnicy?? Bo za ciasny gorset wygląda fatalnie... A może Tobie się tylko wydaje, że wyglądasz okropnie, a tak nie jest?

idz! i baw sie dobrze! jesli chcesz szczuplej wyjsc na zdjeciach to ustawiaj sie do zdjec bokiem.nie na wprost aparatu tylko bokiem.milej zabawy!

Gość tak mi smutno...
bokiem? a guzik.. mam duży biust i jak wciągnę brzuch to jeszce gorzej będzie;/ tak tak... lustro wyszczuplające... a może to przez okres tak fatalnie wyglądam? nie chodzi tu nawet o brzuch tylko o ramiona.. jak u bejsbolisty (nie wiem jak to się pisze) albo conajmniej jak u kajakarza;/

Na ramiona szal i po problemie :) Najgorzej wygląda brzuch ściśnięty gorsetem. Przecież i tak będziesz miała na sobie jakiś żakiet albo płaszcz w kościele, a potem na weselu na ramiona zarzuć szal. Albo może przyszyj ramiączka do gorsetu?? Dostałaś takie do przyszycia? Wydaje mi się, że powinny trochę optycznie wyszczuplić ramiona. Poza tym wszyscy patrzą na wygląd tylko na początku. Potem jest już wszystkim wszystko jedno :)