Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczkaaa88

Co to jest i jak sobie z tym poradzic?? Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość janeczkaaa88

Zacznę moze od poczatku. Od roku stosowałam davercin i inne srodki przeciwtrądzikowe. Kiedy w tym roku odstawiłam wszystko, zauważyłam, iz moja skóra jest jakas dziwna. Nie dosc że sie bardzo przetłuszcza to jeszcze w miejscach gdzie używałam davercinu mozna zauważyc taka cieniutka warstwe naskórka wygladajacego jak folijka, która marszczy sie. Jest ona taka swiecąca, sliska. wystepuje na czole, nosie i koło nosa, a wiec w miejscach gdzie stosowałam róznego rodzaju specyfiki. nie wiem jak sie pozbyc tego dziadostwa. Stosowałam peelingi i nic. Wydaje mi sie że ta cienka skórka, w głównym stopniu powoduje przetłuszczanie mojej skóry. Bardzo prosze o pomoc. z góry dziekuje

Gość sdfsdfd
po co zakladasz znow ten sam temat!!!!!!!!!!!

Gość janeczkaaa88
Przepraszam ale cos mi sie chyba z tamtym pochrzaniło, bo na początku nie chciało mi sie wyswietlic, wiec założyłam ten

Gość sdfsdfd
🌻 a bylas u dermatologa?

Gość janeczkaaa88
No własnie kurcze jeszcze nie. Myslałam ze mi cos podpowiecie, no ale jak nikt mi nic nie doradzi to chyba bedzie to koniecznosc. Ale powiedz mi moja droga jak myslisz co to moze byc??:>

Gość uuuuuuuuuuuup

Gość chyba za długo stosowałaś
już napisałam kilka rad na poprzednim topicu.... topic nie zniknął ale chyba został przeniesiony przez admina do innego działu