she103 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Mam zaczac brac keflex i jestem w polowie opakowania microgynonu. Zaznaczam ze biore microgynon z innych powodow niz antykoncepcja, i nie obawiam sie ciaze, bo faceta nie mam. Ale, cos mi nie jasno lekarka wyjasnila ze musze brac kolejne opakowanie micro bez przerwy, poniewaz bede zazywac antybiotyk. Nie rozumie dlaczego nie moge normalniezrobic przery na okres, bo nawet jak te tabletki toche oslabna podczas brania antybioytyku , to i tak nie zajde w ciaze. Czy ktos moze con na ten temat poradzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 keflex wplywa na dzialanie tabletek hormonalnych i zmniejsza ich jakakolwiek skutecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she103 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Wiec brac drugie opakowanie po skonczeniu obecnego , gdy o ciaze sie nie obawiam czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 22, 2007 Lekarzowi nie wierzysz a uwierzysz opinii anonimowych Użytkowników na forum?Brać jak zalecił lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she103 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Nie \'wierze opiniom\', tylko sie zastanawiam czy wszystko wyjasnilam lekarzowi. Oczywiste jest ze jezeli ktos obawia sie o ciaze to musi sie zabezpieczyc i nie ryzykowac. Moj lekarz myslal ze stosuje je jako antykoncepcje. Co moze sie stac jezeli nie wezne drugiego opakowania tylko normalnie poczekam na okres???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
she103 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Czy ktos moze odpowiedziec na moje pytanie?? Prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ttakok Napisano Wrzesień 22, 2007 to zalezy z jakiego powodu zazywasz te pigulki, co to za doleglowosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 rób jak kazał lekarz. jeśli ciąży się nie boisz to możesz brać z 7dniową przerwą lub bez - jak chcesz/ jak kazał lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach