Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ksiezniczka84

fajne oryginalne imiona

Polecane posty

Gość propozycja
dla dziewczynki czy chłopczyka?

Gość Aleja Roz
Znacie Jordan? Ta angielska modelek, ktora poslubila Petere Andre? Ona niedawno urodzila coreczke i nazwala ja Princess Tiaamii!!! Juz wspolczuje tej malej! Albo dziecko Gwyneth Paltrow. Mala ma na imie JABLKO!!!!! jEZU

Gość powroz sobie
mi sie ksenia bardzo podoba i inga

nie nazwalabym dziecka imieniem ktore kojarzy sie z przedmiotem czy czyms takim podobnym tak samo nie bardzo z nazwami geograficznymi chociaz z malymi wyjatkami jak Fatima czy Venezuela

Ja spodziewam sie Malenstwa ale jeszcze nie wiem czy bedzie to chlopiec czy dziwczynka. Aczkolwiek imiona mam juz wybrane. Dla Kobitki Zosia a dla Chlopca Antos. Sa ludzie ktorzy sie smieja ze mnie, ze daje takie stare imiona ale mam to gdzies mnie sie podobaja i do Antosia mam sentyment.

Gość powroz sobie
ksiezniczka a czy twoje dziecko bedzie mieszkac w Polsce?

meggi no skoro ci sie takie podobaja to tak nazwij w koncu to twoje dziecko :) rozne ludzie maja gusta mnie sie akurat nie podobaja takie imiona ja wole oryginalne

powroz sobie przerazilas sie jak przeczytalas moje propozycje hehe? wiem ze w polsce takie imiona by dziwnie brzmialy zwlaszcza do polskiego nazwiska

Moje kolezanki maja Emme, Ines, Kristofer, Kevin. To jest kazdego osobista sprawa jak daje dziecku na imie, wiec nie powinno sie nikogo z tego powodu obrazac ani potepiac. Ostatnio moja kolezanka urodzila chlopca i dala mu na imie Franek. I niech beda Frankami, Zoskami, Fatimami czy jak tam kto chce najwazniejsze, zeby byly ZDROWE!!!! Pozdrawiam!!!!

Gość moje typy
Oryginalne imiona ktore rozwazalabym gdybym byla w ciazy to Alika i Bruno :)

Gość ja na prsyklad mialam miec
na imie Karina. hmm.. ciekawe jak by to do mnie pasowalo?:)

Natalia:)

a ja lubie tez imie Petronela:) Petrońcia:D nazwalam tak swoja kotke:) Mam kumpelke Julitę:) a np. szok totalny kiedy dowiedzialam sie ze w moejj szkole jest LARYSA. Jeszcze Larissa bym zrozumiala.. ale Larysa.. tak "chamsko" spolszczone/ niestety nie podoba mis ei..

no wlasnie ludzie robia czasem polskie wersje obcych imion co wcale nie wychodzi zawsze dobrze wrecz gorzej czasem lepiej dac zagraniczne imie niz zrobic z niego polskie

tak jak np. Brajan:o.. no porażka:/... nie lubie imienia Milena, bo mi sie źle kojarzy.. ale jak nie znalam takiej jednej mileny to tolerowalam to imie:D tak to jest, ze kojarzymy czesto imie z osoba./.

oo zgadzam sie czasem kojarzymy imie z osoba i albo mamy sentyment do niego albo go nie lubimy ja mam np sentyment do imienia Maurizio a skrot Mauri to uwielbiam hehe ;)

mmmh, ładne nawet:) a to szukasz takiego imienia z jakiegos powodu czy po rpostu chcialbys sie wymienic opiniami z ludkami z kafe?:)