Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henna niebieska

Matko, matko! Robie to!!!

Polecane posty

Gość henna niebieska

za tydzien jadę do Krakowa spotkac się z facetem z netu! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Gość henna niebieska
aaaaa......! co do niego nie mam obaw, raczej co do siebie..... tak mi zalezy żeby mnie polubił! a ja co...? taka szara mycha, zęby takie sobie, ciuchy takie sobie, włosy takie sobie.... ! co ja robię...???

Gość baballu
Przy takim podejsciu wroze Ci ogromny sukces. :classic_cool:

Gość henna niebieska
tak, wymieniliśmy sie , ale co z tego....? aaaaaaaaa!

Gość a czemu Ty do
niego a nie on do Ciebie?

Gość henna niebieska
ja do niego , od do mnie... kazde robi jakąś drogę bo on tez nie z Krakowa.... Macie jakiś przepis na sukces..? jak się ma puszace włosy, zeby od papierosów, badziewne ciuchy.. i może tylko trochę uroku osobistego...? :(

Gość henna niebieska
haha, nie ma już na to czasu... na fryzjera może, ale dentysta odpada.... poza tym niezbyt kasiasta jestem....:( buuuuuuu.......! tragedia!

Gość ja bym nie jechała
po cholerę sobie dupę zawracasz jakimś palantem z netu i do tego nie z Twojej okolicy zawiedziona wrócisz, bo to do niczego nie prowadzi, no chyba ze do zaliczenia panienki z netu. Takie moje zdanie. Głupia jesteś i tyle.

Gość a jesli to jakism zbok
nie boisz sie?

Gość zakkochana
jak się ma puszace włosy, zeby od papierosów, badziewne ciuchy.. i może tylko trochę uroku osobistego...? -- znam ten ból;)

Gość MarunikaEurynika
Jeśli jest warty zachodu to nie ma co się stresować. Nie odstawi Cię z byle powodu (zęby od papierosów - nikt nie jest idealny). Najważniejsze jest wnętrze. A negatywnymi komentarzami się nie przejmuj. Jeśli wiesz, że jest on ok to jedź śmiało. Wprawdzie można zakładać, że może być źle, ale po co? Na wstępie się poddawać, nie ryzykując? Nie przekonasz się nigdy gdy nie pojedziesz :) A może coś z tego będzie? Najlepiej nastaw się pozytywnie, bądź pogodna i daj się ponieść :) Przecież w każdej chwili możesz się odizolować od niego. Nie rób sobie jakichś wyższych nadziei żebyś się nie rozczarowała, ale próbuj śmiało :) Nie zniechęcaj się. A tym bardziej przez swój wygląd :)

Gość draska
Ludzie mamy 21 wiek! uswiadoomcie sobie w koncu, ze czlowiek z netu, to taki sam czlowiek jak wy albo nawet lepszy. Jedz na to spotkanie i nie przejmuj sie, oczywiscie zachowaj srodki ostroznosci, powiedz komu trzeba ze jezdiesz i gdzie, komorke zaladowana itp. a jak sie nie spodobasz facetowi, to trudno, no tak sie luzie dobieraja i szukaja. Życze powodzenia !

Gość zakkochana
pewnie:) smacznej kawki:P Pewnie bedzie smaczna, w takim towarzystwie:)tyi on:) papa

Gość zakkochana
a kiedy moja kolej:P

Gość kub sobie paste dla palaczy
prostownice, jakieś fajne ciuszki (jak nie masz kasy to w lumpeksie. W dni dotawy na pewno wyhaczysz jakąś perelłke) i....do boju :)

Gość ja mojego ukochanego
poznałam właśnie w taki sposób:)a dodam ,że nie jestem miss świata:Dnie martw sie,bądź soba a bedzie ok!aaa i jeszcze jedno :faceci nie lubią słodkich idiotek i nie warto na nie pozować:D:D

Gość fghh
bedzie super, zobaczysz!!:) ja tak poznalam swojego chlopaka jestesmy juz 3 lata a pierwsze spotkanie wiadomo stres ale uwazam ze to byla najcuowniejsza rzecz w calym naszym zwiazku

Gość henna niebieska
oj, dzięki... Trochę mi lepiej.

Gość Anna777
W dzień wyjazdu idż do fryzjera, niech Ci wyprostuje włosy- koszt ok. 30 zł. Kup ładny ciuszek- bluzke w twarzowym kolorze, pewnie wiesz w jakim wygladasz najlepiej. Zrób ładny makijaż( dzień wcześniej posmaruj twarz sprawdzonym samopoalaczem, potem przed wyjazdem ładnie wytuszuj rzęsy, nałóz odrobinę malinowaego różu na policzki, błyszczyk do ust, skrop się perfumami.). I pamietaj o śwoiezym oddechu- popielniczka w ustach kobiety, to mało przyjemna sprawa.