Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka22

Kiedy robicie zdjecia plenerowe???????

Polecane posty

Gość katarzynka22

hej wszytskim przyszlym paniom mlodym oraz tym ktore juz sa mezatkami:-). mam do was pytanko,moj slub za niecaly rok ale juz sie zastanawim kiedy robic zdjecia plenerwoe,nie chcem dwa razy wyjezdzac na zdjecia,chce je zrobic tylko raz,albo od razu po blogoslawienstwie w domu przed msza w kosciele albo juz po pierwszym tancu mlodych,musze sie zasatanowic iz wybieram sie za tydzien do kosciola aby zapisac sie juz na termin i godzine,jesli bym robila zdjecia przed masza to wtedy buiore godzine 17 w kosciele,a jesli po pierwszym tancu to biore 16:15, aby bylo jeszcze widno kiedy pojedziemy na zdjecia,wiadomo msza niecala godzinke,potem zyczenia,potem na sali troszke trzeba pobyc noi z 2 godzinki w plenerze, i wlasnie nie wiem co wole:-( tak przed msaz to chyba nie bardzo:-/ niedaj boze sukienka sie pobrudzi albo wlosy rozwala,no nie wiem doradzcie mi,chce tylko jeden wyjazd w plener aby jak najwiecej czasu spedzic na weselu

Witam my mamy slub 28.06.08 zdjecia robimy w plenerze przed kosciolem zeby nie zostawiac gosci na te 2 godz. czy dluzej:)

Gość katarzynka22
no wlasnie,ja juz samam nie wiem:-(moi rodzicie mowia ze wlasnie lepiej w trakcie wesele,bo tak w domu blogoslawienstwo i co dalej? rodzicie poubierani maja siedziec i czekac w domu na masze z 3 godziny:-( nie wiem

hej my mamy slub 4.10.2008 i slub planujemy na 17 lub 18 :) a zdjecia przed kosciolem bo tez nie chcemy zosatwiac gosci na dwie godzinki zeby siedzieli sami...a w inny dzien po weselu nam tez nie pasuje bo swiadka bedziemy mieli z innego miasta no i nie bedzie mogl byc dluzej :)

a co blogoslawienstwa..my bedziemy robic zdjecia tak na 12 :) liczac ze na 15 bedziemy w domku to blogoslawienstwo po zdjeciach przed wyjazdem do kosciola

Gość katarzynka22
halo dziecwzyny wypowiadajcie sie

Gość nie wiem o co chodzi
a jestes fotografką? bo te zdjecia to amatorszczyzna. Jak juz cos, to trzeba bylo domene wykupic a nie na fotce sie oglaszac.

Gość katarzynka22
a skad u ciebie tyle wscipskosci? jesli nie pasuje ci ten topik to poprostu sie nie wypowiadaj,interesuje mnie wiec sie pytam,nierozumiem po co te sugestie