Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqa01

błyszcząca, przetłuszczająca się skóra???? masz taką??

Polecane posty

Gość moniqa01

o ranny.... to znowu ja. :( po prostu: znacie jakies magiczne zaklęcie na to aby skora się tak zbytnio nie przetluszczala, co ciągnie za sobą to blyszczenie?? :(:(

Gość janniss
na przetluszczajaca sie skore tonik ogorkowy ziaja, niestety nie pomaga na blyszczenie... :/

Gość moniqa01
ojj....szkoda... a slyszalas moze o platkach kosmetycznych Clerasil?? takich w pudeleczku podobnym jak na krem jakis...?

Nietety mam ten sam problem :( Ale to chyba głównie kwestia diety- im mniej jem tłustych, smażonych rzeczy tym skóra mniej się świeci.

Gość moniqa01
hmm... nie wiem juz sama :( az nie moge patrzec w lustro! :(:(:(:( slyszalas o tych platkach Clerasil może??

Gość janniss
nie slyszalam, ja stosuje czasami krem matujacy Iwostin (nie pamietam dokladnie nazwy), ale skutkuje raczej srednio

Gość moniqa01
widzialam te platki w drogerii. uzywa sie w dzien wlasnie np gdy skora jest blyszcząca, zeby ja oczyscic i zmatowic.. ale nie wiem czy to nie jest jakis chwyt marketingowy :(

Gość paula168
ja widziałam takie płatki, to jest na zasadzie takiej, że płatek masz nasączony jakimś tam płynem, nie wiem jakim bo nie używałam...ja mam też taką cere...słyszałam o jakis bibułkach....co się przykłada do twarzy...

Gość ja uzywam zel do mycia twarzy
tin tin ok 19 zl. krem matujacy flos lek ok 10-15 zl baza matujaca bielenda ok 15zl i podklad rimmel cool matte w ciagu dnia matujace husteczki probowalam wszystkiego, ale tez zestaw naprawde sprawia, ze jest lepiej ;)

Gość ja uzywam zel do mycia twarzy
sorki za pomyslek tin tin ok 10 zl

Gość anitka1984
ja stosuje atrederm srodek silnie zluszczajacy. po 3tygodniach stosowania stan skory widocznie sie poprawil przetluszcza mi sie juz w niewielkim stopniu. moze slyszalas o tym preparacie?

Gość Tez mam ten problemikkk
Skora sie swieci po 30min od umycia, godzine po nalozeniu tapety z czego tapeta sie sklada z kremu matujacego Nivea i matujacego pudru ;p i to g* daje sebum sie wydziela NIEZALEZNIE OD TEGO CO JEM , czy pizze i inne swinstwa, czy tylko owoce i warzywa, sprawdzilam, naprawde, nie wiem czy jest cos co mi pomoze, a do tego mam paskudne zaskorniki na policzkach ktore przed okresem puchną i bola no i grudeczki, mnostwo malutkich grudek na polikach. Wyc mi sie chce, we wtorek mam wizyte u nowego dermatologa ................. To juz jest koniec w moim przypadku, nie mam sil. Czekam na ta cholerna wizyte rowny miesiac juz, wiec licze na to ze to jakas dobra baba jest a nie tepa koza zapisujaca antybiotyki ktore nic nie daja.

Gość dddddnm
dopiero raz uzylam maseczki peel off Yves Rocher taka zielona, pochlania sebum, bardzo dobra, faktycznie w ciagu dnia skora sie nie przetluszcza az sama nie moglam uwierzyc

Gość moniqa01
"ja używam żel do mycia twarzy" - baza matująca, podklad coll matte itd.... nie zatyka to porów??

Gość moniqa01
ooo dzięki :) chce się poprostu pozbyc różowej skóry i plamek :(:(:(

a do matowienia skory w ciagu dnia oprocz specjalnych matujacych bibulek, swietnie sprawdza sie zwykly szary papier toaletowy albo takie zielone papierowe reczniki ktore czasem sa w toaletach do wycierania rak (sa swietne, warto pare zabrac do torebki ;) )

Gość moniqa01
a propos...no wlasnie... slyszalas moze o platkach Clerasil?? ponoc jakies takie wlasnie matujące czy cos.. bo zastanawiam się nad nimi..