Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość Nowa50
kochani naprawdę dziś piękny słoneczny dzień zaraz z mężem wybieramy się na działkę zobaczyć wiosenne natury łono...

Gość Nowa50
A was pozdrawiam Wiosennie i całuję👄...

Gość Nowa50
Potem pojedziemy do maleńkiej kawiarenki... Pa pa !

Ja tez wybieram się na przejażdżkę... Pozdrawiam WBW {👄 Wpadnę później..

Gość ALIISS...
Milo was pozdrawiam i przesyłam wiosenne buziaczki👄

Gość ALIISS...
Naprawdę milo gdy tak słonko zaświeci ! jakoś tak lepiej i zdrowiej się oddycha i myśli się ze ma się te znowu naście lat:-D:)

Gość Samotny 60
Witaj ALIISS!

Gość Samotny 60
Pozdrawiam Wszystkie Oazowiczki:-D

Gość ALIISS...
część Wesołku! Czy ci tez lat ubyło ?:-D

Gość ALIISS...
Bo ja ciągle mam 18 lat:-D

Gość Samotny 60
a ja 20 ha ha ha !

Gość Samotny 60
byłaby z nas wspaniała para :-D

Gość ALIISS...
18 mieć lat to nie grzech:-D

Gość Samotny 60
To nie grzech , to nie grzech :-D No i głośno się śmiać to nie grzech to nie grzech... szukałem tej piosenki....

Gość Samotny 60
Karin Stanek - Autostop Jedziemy autostopem, jedziemy autostopem. W ten sposób możesz bracie przejechać Europę. Gdzie szosy biała nić, tam bracie śmiało wyjdź. I nie martw się co będzie potem. Ref. Autostop, autostop, wsiadaj bracie dalej hop. Rusza wóz, będzie wiózł, będzie wiózł nas dziś ten wóz. Jedziemy autostopem, jedziemy autostopem. Cóż dla nas znaczy pociąg na spółkę z samolotem. Gdzie szosy biała nić, tam bracie chce się żyć. Czy naprzód jedziesz, czy z powrotem. Ref.

Gość Samotny 60
A pamiętacie to:-D Karin Stanek - Chłopiec z Gitarą Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Chcę przez życie śpiewająco razem iść. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Może mnie o rękę prosić choćby dziś. Z nim by było szczęście moje, Dwie gitary i nas dwoje- To marzenie w sercu budzi niepokoje. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Ja zawrócę mu gitarę, a on mnie. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą, Chłopca z gitarą chcę. Były bajeczki o pannie do wzięcia, O córce monarchy co chciała mieć księcia. Lecz ja nie jestem córką króla, Więc tytuł książęcy mnie nie rozczula. Choć by się znalazł królewicz czy ksążę, Ja nigdy na pewno z nim życia nie zwiążę, Chyba że oprócz tytułu by miał Gitarę i na niej grał. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Chcę przez życie śpiewająco razem iść. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Może mnie o rękę prosić choćby dziś. Z nim by było szczęście moje, Dwie gitary i nas dwoje- To marzenie w sercu budzi niepokoje. Chłopiec z gitarą byłby dla mnie parą Ja zawrócam mu gitarę, a on mnie. Każdy z gitarą byłby dla mnie parą, Więc para najlepsza - gitara i ja. (2 razy)

Gość Wanilia38
Ha ha ha ha !!! Co ja widzę latek wam ubyło!!! Super :-D To ja tez sobie polowe odejmę i już mam tylko 19 :-D

ZARAZ WRÓCĘ TYLKO coś DO JEDZENIA SOBIE ZORBIE.... Kiszki mi marsza zgraja:-D

Kobiety z Ogrodowej Ziemianin Adam Najczęściej czekają na swych mężów z anielską cierpliwością na stole barszcz z fasolą który od czekania traci kolor i kalendarz z "Przyjaciółki" gdzie znaczą menstruację po swojemu czasem jeszcze pasjans stawiają zwykle z jednej talii A mężowie za górami za lasami nie mogą jakoś dojechać z pensjami bo wypłaty takie chude że trafiają trochę dłużej do domu lecz kobiety od czekania osowiałe nie skarżą się nikomu Potem jest więcej spokoju bo pieniędzy nie ma w domu Piękne kobiety z Ogrodowej są takie kruche lecz jednak żyją jakimś cudem

Witam WBW wieczorkiem 👄 Wiecie!!! Kto śpiewa tą starą piosenkę "Ja mam 20 lat, Ty masz 20 lat Przed nami siódme niebo" ? Bo ja mam już 28:-D chcialabym:-D

Mam znalazłam:-D Czerwone Gitary » Dwudziestolatki Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat - przed nami siódme niebo Dziś nie potrzeba więcej nam do szczęścia, chyba już nic Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat - przed nami siódme niebo Dwudziestolatkom zawsze w pas się kłania świat, cały świat Dwudziestolatki (dwudziestolatki) - to ja i ty (to ja i ty) Zapytaj ojca (zapytaj matki) - jakie się wtedy ma sny Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat - przed nami siódme niebo Dziś nie potrzeba więcej nam do szczęścia, chyba już nic Dwudziestolatki - lubią kino Dwudziestolatki - lubią teatr Dwudziestolatki - lubią słońce Dwudziestolatki - lubią gwiazdy Dwudziestolatki - lubią góry Dwudziestolatki - lubią morze I lubią tańczyć Medisona (tak) Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat - nie będzie nigdy więcej Bo zakochani zawsze mają tylko 20 lat Cały świat, cudny świat - ma jak my 20 lat Jak my wszyscy ma 20 lat (2x) Cały świat (cały świat) Ma jak my 20 lat Jak my wszyscy ma 20 lat Dwudziestolatki !!

Gość Starsza 65
Dziewczyny, spijcie słodko :-D👄 Chłopaki, spijcie kwaśno Ha ha !{serce] miłych snow WBW...

Kochani! ja wpadłam pogasić światłą:-D Bo z daleka widać, ze wszystko pozapalane...a energie trzeba oszczędzać... widzę , ze się odmładzacie z przyjściem wiosny ... to ja mam 20 lat jak w tej pięknej piosence czerwonych gitar...

Hi hi hi ! 65 ko, chłopaki muszą spać kwaśno jak jabłka w sadzie:-D

W niedziele ma być jeszcze piękniej niż dziś... My całą rodzinką wybieramy się do kaszubskiego muzeum... Jutro mam wolne za nadgodziny i jestem taka szczęśliwą , ze mam dłuższy weekend.... mogę dłużej pospać a dziś jeszcze poczytać...

Los Staff Leopold Dla siebie los nas stworzył dwoje, Lecz nas rozdzielił traf żywota I twe słodycze nie są moje, Nie mój twój uścisk i pieszczota. Żyjemy jeno w snach o sobie, Gdzieś na wyżynach ponad światem, Gdzie nawet uśmiech jest w żałobie, Gdzie zimno wiosną jest i latem. Róż szczęsnym kwieciem nie wieńczone, Lecz nad łzy wyższe i dumniejsze, Sięgają w niebo po koronę Gwiazd serca nasze nietutejsze. Tam się kochamy bladzi, niemi, Oczarowani przez cisz głusze, Jak jeszcze nigdy się na ziemi Dwie ludzkie nie kochały dusze. Niechaj tęsknoty wiecznej siła Przepoi istność naszą całą, By miłość bólem nagrodziła To, czego szczęście nam nie dało DOBRANOC👄

Gość Nowa 50
DZIEŃ DO BEREK! Pozdrawiam 👄 ściskam każdą mocno i życzę miłego weekendu w te slonechne lutowe dni:-D

Gość Nowa 50
Wybieram się na zakupy, i dla nas kupie kilogram chałwy... Bo ja uwielbiam taka prawdziwa waniliowa chałwę...