Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Piksi1

chirurg proktolog Warszawa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobry gabinet proktologiczny http://proctomed.pl je艣li kto艣 ma problemy np z hemoroidami to warto odwiedzi膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edtaa
Teraz Dr Ko艂odziejczak operuje na Goszczy艅skiego 1. Tu dr wyci臋艂a mi polip bezbole艣nie, po zabiegu by艂o bezbole艣nie, a pierwsze wypr贸znianie to by艂a bajka :)) (kto mia艂 zabiegi na odbycie wie jak r贸偶nie by膰 mo偶e..). U mnie to by艂o drugie wycinanie. Pierwszy zabieg mia艂am w zwyk艂ej przychodni, w miejscowym znieczuleniu i pechowo polip odr贸s艂 po kilku dniach i wiem jak bardzo bardzo r贸zni膰 si臋 mo偶e sam zabieg czy zw艂aszcza komfort "dochodzenia do siebie" po nim. Na Goszczy艅skiego ze mn膮 na sali le偶a艂a tylko jedna pacjentka (kameralne sale), mia艂a przetok臋 w odbycie i tu w艂a艣nie zosta艂a odes艂ana przez jakiego艣 profesora - on nie podj膮艂 si臋 tej operacji, poleci艂 Pani膮 doktor Ko艂odziejczak. Jak proktolog, a do tego operacyjnie to tylko tam u doktor Ko艂odziejczak!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kezza
R贸wnie偶 by艂am operowana w szpitalu 艣w. El偶biety przez docent Ko艂odziejczak, mia艂am wycinane k艂ykciny. Ona w og贸le jest kierowniczk膮 oddzia艂u proktologicznego, wi臋c nie dziwi臋 si臋, 偶e ma tak dobr膮 opini臋 nie tylko w艣r贸d pacjent贸w, ale tak偶e innych lekarzy. Sama operacja przebieg艂a sprawnie, nie by艂o 偶adnych komplikacji, rekonwalescencj臋 te偶 przesz艂am szybko. Co do samego szpitala, tak jak m贸wi poprzedniczka, naprawd臋 wysoki standard - takiego nie znajdzie si臋 w publicznych szpitalach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy kto艣 si臋 mo偶e orientuje czy dr Ko艂odziejczak mo偶e pom贸c w przypadku du偶ego uszkodzenia o***tu w trakcie porodu . Wszyscy dotychczasowi lekarze " rozk艂adaj膮 r臋ce " , 偶e nic nie da si臋 zrobi膰 a pomoc jest niezb臋dna bo tak nie mo偶na funkcjonowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edtaa
Proponuj臋 spr贸bowa膰 i to jak najszybciej. Je偶eli np. na Goszczy艅skiego powiedz膮, 偶e nie ma ju偶 do Doktor Ko艂odziejczak miejsc, to trzeba zapyta膰 Doktor osobi艣cie czy przyjmie. Zazwyczaj przyjmuje, tylko trzeba przyj艣膰 jak najwcze艣niej. Powodzenia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto skontaktowa膰 si臋 z poradni膮 http://proctomed.pl zajmuj膮 si臋 m.in takimi sprawami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chodzi艂em do warszawskiego Szpitala 艢w. El偶biety a dok艂adnie do dr.n.med. Agnieszki Kucharczyk fajne ma podej艣cie do pacjenta mi艂a i wie co robi znajomy mi poleci艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryysiaakaka
W przychodni Wilmed maj膮 dobrych proktolog贸w. Na co dzie艅 zajmuj膮 si臋 bezoperacyjnym usuwaniem hemoroidow. Zerknij sobie na ich stronk臋, tam znajdziesz wi臋cej szczeg贸艂贸w. Maj膮 te偶 cennik, wi臋c od razu i w tym mo偶esz si臋 zorientowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Udaj si臋 do szpitala 艢w. El偶biety, najlepiej do Pani docent Ko艂odziejczak. Na pewno zbada przyczyny Twoich problem贸w i zaproponuje mo偶liwe rozwi膮zania. Mi, wykonywa艂a operacj臋 w艂a艣nie na szczelin臋, po kt贸rej dosz艂am do siebie bardzo szybko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przetoka okoloodbytniczej

Czy jest kto艣 kto jest po zabiegu przetoki okoloodbytniczej metoda Hipokratesa ? Jak wam si臋 to goi艂o ? Ja czuj臋 niesamowity b贸l po wypr贸偶nieniu. Boj臋 si臋 偶e moje zwieracze nie b臋d膮 trzyma膰 po wszystkim. Dodam 偶e operowalam si臋 u dr Ko艂odziejczak w Warszawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja mia艂am przetok臋 po ropniu,ktor膮 wykry艂 chirurg proktolog Krzysztof 艁ampika-przyjmuje w Legionowie na ul.Sowi艅skiego.Za艂o偶y艂 mi nitk臋 -metoda Hipokratesa i nosi艂am j膮 kilka miesi臋cy.Na pocz膮tku troch臋 bola艂o ale potem by艂o ok.Lekarz 艣wietny i delikatny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przetoka okoloodbytnicza

Najbardziej boj臋 si臋 偶e zwieracze nie b臋d膮 trzyma艂y i 偶e mo偶e czeka膰 mnie stomia....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

A dlaczego tak my艣lisz?To w czasie operacji jest ryzyko,偶e zwieracze mog膮 by膰 uszkodzone.Ale nie przy nitce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przetoka okoloodbytnicza

Obawiam si臋 tego poniewa偶 czuje r贸偶nice po operacji. Kiedy potrzebuje i艣膰 do toalety mam wra偶enie 偶e nie wytrzymam d艂u偶ej . Opr贸cz tego cierpi臋 na hemoroidy. Cz臋sto krwawi臋 czuje du偶y b贸l. Nie wiem czy to jest spowodowane tymi hemoroidami czy jest co艣 nie tak. Opr贸cz tego czeka mnie drugi zabieg ale to za kilka miesi臋cy. Wtedy te偶 jest ryzyko powik艂a艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Czy kogo艣 bolal odbyt i tamte miejsca po zabiegu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przetoka oko艂oidbytnicza. Jak u Ciebie sko艅czy艂a di臋 historia z przetok膮. Zagoi艂o si臋? By艂y powik艂ania?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰