Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nu no Ziaja

Nu no Ziaja

Polecane posty

Gość nu no Ziaja

Nienawidze nakladac na twarz fluidu. Ale,ze moja cera pozostawia czasem wiele do zyczenia musialam od czasu cos na nia "nalozyc". Z ciekawosci kupilam krem koloryzujacy NU NO ZIAJI (wiem,ze wiele powie Ziaja-badziewie jakich malo) ale jest naprawde dobry. Kos podziela moje zdanie?:)

dlaczego niby ziaja to badziew? nie uwazam tak wcale. moze i nie wszystkie kosmetyki z tej firmy mi odpowiadaja ale wiekszosc jest w pozradku. ale tego \"kremu-fluidu\" nie uzywalam. kryje przebarwienia i inne niedoskonalosci? z nuno mam tylko zel do mycia buzi, ale akurat ten zel nie bardzo mi odpowiada:O

Gość nu no ziaja
Tak- przykryl moje niedoskonalosci cery. Ale zeby efekt byl dlugi- nalozylam odrobine korektora i machnelam pedzelkiem kilka razy puder sypki i..jest naprawde dobrze!

Gość moniqa01
szukam wlasnie czewgos co przykryloby przebarwienia.... :(:( ile ten produkt kosztuje, jest wydajny??

Gość anka26
witam.ja uzykam tego specyfiku przez przypadek-dostalam probke-i rewelacja.kryje to co czasami wyskoczy na buzi,fajnie sie rozsmarowuje,nadaje ladny kolrek cerze-taki naturalny.nie trzeba zadnych fluidow na to klasc.bardzo fajna sprawa!!polecam.

Gość moniqa01
ile to kosztuje mniej wiecej??

Gość anka26
ehh.mialo byc JA UżYłAM

Gość podnoszeeeeeee
ja czesto kupuje ziaje: krem oliwkowy, brązujący. niebiseki z wit. A niewypał to krem pod oczy maskujący cienie a tak ok.

Gość podnoszeeeeeee
daj linkaaaaa

Gość anka26
NO WLASNIE,CENA?nie znam ceny,a od kad wyprobowalam ten kremik,to nie moge go znalezc w kosmetycznych a do sklepu zielarskiego(stąd go mam,no i w zielarskich taniej) mam chwilowo nie podrodze.dlatego chetnie poznam cene tego SUPER-POKRYWACZA-WYGLADZACZA!ale podejrzewam ze cena nie jest wysoka;jak to ziaja. :)

Gość moniqa01
aha ;) i kto by pomyslal ze Ziaja tak dobrze kryje :P nie to zebym miala cos przeciwko Ziaji ;);)

Gość anka26
a to pelna nazwa:NU NO TECHNOLOGIA PRZECIW PRYSZCZOM,ANTYTRADZIKOWY KREM TONUJACY,CERA ZANIECZYSZCZONA SKLONNA DO WYPRYSKOW (ja mam odcien opalony 02)

Gość anka26
koszt ok 7zl. wejdzcie moze na strone ziaji.

Gość anka26
www.ziaja-sklep-warszawa.pl/index.php?act=P&id331

Gość nu no ziaja
Kupilam w drogerii Firlit. taniocha jakich malo ale naprawde fajny!